АНОНС: Як приготувати домашню тушонку

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Тушонка виходить занадто жирною? Або, навпаки, м’ясо сухе та жорстке? Не впадайте у відчай! Адже у суботу, 18 жовтня, о 9:00 неповторна Надія Матвєєва та натхненний експерт, віртуоз м’ясних страв Ігор Місевич навчать вас готувати відразу два види домашньої тушонки – найпопулярнішу, апетитну та запашну – з яловичини, і ніжну, делікатну – з курятини. А також ви навчитеся готувати багатошарову картопляно-м’ясну запіканку з апетитною сирною шапочкою, ароматні рулети з м’ясною начинкою в пекінській капусті під улюбленим соусом Людовика 14-го – вершковим бешамель.

А в гості до Надії Матвєєвої цього разу прийде переможниця п’ятого сезону талант-шоу «Україна має талант» Наталія Фаліон. Нагадаємо, вона разом зі своїм колективом «Лісапетний батальйон» підкорила не одне серце телеглядачів СТБ. А тепер вона спробує за допомогою нашого експерта зробити домашню тушонку, а також ідеальну вечерю для всієї родини – всього за 20 хвилин.

Ігор Місевич, Наталя Фаліон з баяністом гурту і Надія Матвєєва

Ігор Місевич, Наталя Фаліон з баяністом гурту і Надія Матвєєва

«Я завжди була впевнена, що вмію готувати домашню тушонку. Поки одного разу не взяла з собою на гастролі баночку зі своїх запасів. Баяніст Віктор з нашого колективу спробував мою тушонку і сказав, що це гидота і таку несмачну тушонку він в житті не їв. Авжеж, я загнобити себе не дала і вирішила довести баяністу, що тушонку готувати-таки вмію. Готувала свинину, яловичину, курятину, кролятину – і майже силоміць згодовувала її Віктору. Але він продовжував критикувати якість. Проте, терпіння його тануло з кожною новою банкою. Зрештою, він не витримав і привів мене до Наді, щоб та зі своїми експертами навчила мене готувати смачну тушонку. А він сказав, що наприкінці зустрічі прийде і перевірить результат», – розповіла Наталія Фаліон.

Ігор Місевич та Наталія Фаліон

Ігор Місевич та Наталія Фаліон

Крім усього перерахованого вище вас і Наталію чекають унікальні секрети:

Завдяки якому інгредієнту тушонка виходить соковита та при цьому не жирна?

Коли додавати спеції, аби смак тушонки був яскравим та насиченим?

І що допоможе тривалий час зберігати домашню тушонку в ідеальному стані?

Не пропустіть програму «Все буде смачно!» у суботу, 18 жовтня, о 9:00 на СТБ.

Video: Как приготовить домашнюю тушенку

К Надежде Матвеевой придет победительница талант-шоу «Україна має талант-5» Наталья Фалион. Она сделает домашнюю тушенку, а также идеальный ужин для всей семьи.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо