АНОНС: Як приготувати ніжне листкове тісто – розповіла Ліза Глинська


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

У неділю, 26 жовтня, о 9:00 на ваших екранах найсмачніша і апетитна програма країни «Все буде смачно!». Цього разу Надія Матвєєва та Ліза Глинська готуватимуть незабутні слойки.

Разом з гостею програми неймовірною дівчиною і майстринею на всі руки Ольгою Волковою ви навчитеся готувати ідеальне бездрожжеве листкове тісто і відразу три страви з нього на будь-який смак. Хрусткі слойки у формі троянди з соковитими вишнями. Слойки у формі метелика з густим, ніжним шоколадним кремом. І нарешті – авторський рецепт листкового пирога з томатами під вершково-сирною заливкою від Лізи Глинської.

«Син якось попросив приготувати мене слойку. Я знайшла рецепт в інтернеті, купила заморожену вишню. В борошні змішала всі інгредієнти, які перераховувалися, і замісила гарненько тісто. Воно було досить пружним. Потім взяла з холодильника масло, поклала цілим шматком на пласт, як було в рецепті. Скрутила тісто і почала його розгортати вже з маслом. Я поділила тісто на частини, і почала ліпити слойки. Але тісто прилипало до рук, рвалося, і навіть борошно не допомагало йому не липнути. Підсумкова картина мене шокувала, слойки прилипли до листу і майже не віддирались. З усіх боків пригоріли. Я розламала одну слойку і не виявила жодного шару, все було збито в один шматок тіста. – розповіла про свій невдалий кулінарному досвіді Ольга – У мене була надія, що це ще можна з’їсти з чаєм. Але ця маса приклеїлася до всіх зубів, попадалися сирі шматочки тіста».

Разом з вами Ольга Волкова ще дізнається:

Як замішувати тісто, щоб після випікання воно не було твердим, як камінь?

Як зробити в тісті сотні тоненьких шарів, щоб випічка піднялася і була повітряною?

І що додати в тісто, щоб ці найтонші шари не рвалися і утримували начинку?

Не пропустіть програму «Все буде смачно!» у неділю, о 9:00 на СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити