АНОНС: Як приготувати ніжне листкове тісто – розповіла Ліза Глинська

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

У неділю, 26 жовтня, о 9:00 на ваших екранах найсмачніша і апетитна програма країни «Все буде смачно!». Цього разу Надія Матвєєва та Ліза Глинська готуватимуть незабутні слойки.

Разом з гостею програми неймовірною дівчиною і майстринею на всі руки Ольгою Волковою ви навчитеся готувати ідеальне бездрожжеве листкове тісто і відразу три страви з нього на будь-який смак. Хрусткі слойки у формі троянди з соковитими вишнями. Слойки у формі метелика з густим, ніжним шоколадним кремом. І нарешті – авторський рецепт листкового пирога з томатами під вершково-сирною заливкою від Лізи Глинської.

«Син якось попросив приготувати мене слойку. Я знайшла рецепт в інтернеті, купила заморожену вишню. В борошні змішала всі інгредієнти, які перераховувалися, і замісила гарненько тісто. Воно було досить пружним. Потім взяла з холодильника масло, поклала цілим шматком на пласт, як було в рецепті. Скрутила тісто і почала його розгортати вже з маслом. Я поділила тісто на частини, і почала ліпити слойки. Але тісто прилипало до рук, рвалося, і навіть борошно не допомагало йому не липнути. Підсумкова картина мене шокувала, слойки прилипли до листу і майже не віддирались. З усіх боків пригоріли. Я розламала одну слойку і не виявила жодного шару, все було збито в один шматок тіста. – розповіла про свій невдалий кулінарному досвіді Ольга – У мене була надія, що це ще можна з’їсти з чаєм. Але ця маса приклеїлася до всіх зубів, попадалися сирі шматочки тіста».

Разом з вами Ольга Волкова ще дізнається:

Як замішувати тісто, щоб після випікання воно не було твердим, як камінь?

Як зробити в тісті сотні тоненьких шарів, щоб випічка піднялася і була повітряною?

І що додати в тісто, щоб ці найтонші шари не рвалися і утримували начинку?

Не пропустіть програму «Все буде смачно!» у неділю, о 9:00 на СТБ!

Video: Лиза Глинская рассказала, как приготовить нежное слоеное тесто

Вместе с гостьей Ольгой Волковой вы научитесь готовить идеальное бездрожжевое слоеное тесто и сразу три блюда из него на любой вкус...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо