Антікучос: блюдо з яловичого серця

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Блюдо з яловичого серця Антікучос варто навчитися готувати всім господарочкам. Це дуже смачна та ситна страва популярна в Болівії та Перу. Готувати її можна з будь-якого виду м’яса, але найпопулярніший варіант з яловичого серця. Покроковий рецепт Антікучос з яловичого серця шукайте в матеріалі.

Читайте також: Курячі сердечка від Сергія Калініна

Інгредиєнти:

  • яловиче серце – 1,2 кг
  • оцет (9%) – 125 мл
  • олія – 60 мл
  • кмин – 3 г
  • сушений часник – 2 г
  • червоний мелений перець – 3 г
  • орегано – 3 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 5 г

Для соусу:

  • вишневий сік — 250 мл
  • вишня (розморожена) – 100 г
  • часник – 2 зубчики
  • соєвий соус – 80 мл
  • цукор – 25 г
  • чорний мелений перець – 2 г
  • вода – 40 мл
  • крохмаль – 30 г

Читайте також: Шашлик з курячих шлуночків і сердечок: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Очищене від жиру та плівок серце промийте, наріжте шматочками завтовшки 1 см. Для маринаду – змішайте олію, оцет, чорний та червоний мелений перець, кмин, сушений часник, орегано та сіль. Перекладіть шматки серця у маринад, перемішайте і залиште на 30 хв.
  2. Нанизайте шматки серця на вимочені у воді дерев´яні шпажки. Обсмажте на сковороді-гриль з олією по 5 хв. з кожного боку.
  3. Для соусу – доведіть до кипіння вишневий сік з вишнями, додайте вичавлений часник, соєвий соус та чорний мелений перець. Знову доведіть до кипіння, всипте цукор, уварюйте соус 5 хв.
  4. Потім влийте розведений у воді крохмаль, перемішайте до однорідності та остудіть соус на крижаній бані. Полийте соусом готові антикучос.

Video: Антікучос: рецепт з яловичого серця

Блюдо з яловичого серця "Антікучос" варто навчитися готувати всім господарочкам. Покроковий рецепт Антікучос з яловичого серця шукайте в матеріалі

Читайте больше интересных новостей в Viber и Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині