Баклажани з горіховою пастою в сирному клярі: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Незвичайну страву – баклажани з горіховою пастою в сирному клярі ви навчитеся готувати, прочитавши наш покроковий рецепт. Така страва може прикрасити святковий стіл або ж стати відмінною закускою перед вечерею. Готуйте баклажани з горіховою пастою і дивуйте своїх близьких незвичайним смаком.

Читайте також: Баклажановий пиріг від Сергія Калініна

Інгредієнти:

  • баклажани – 400 г
  • зелена цибуля — 3 стебла
  • петрушка – 5 гілочок
  • часник – 4 зубчики
  • волоські горіхи — 150 г
  • лимон – 1 шт.
  • борошно — 150 г
  • твердий сир «гауда» – 150 г
  • яйця – 2 шт.
  • сметана (20%) – 40 мл
  • олія – 120 мл
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль — 15 г

Для розсолу:

  • сіль – 60 г
  • вода – 1 л

Читайте також: Салат з овочів на грилі від Ігоря Місевича

Спосіб приготування:

  1. Наріжте баклажани кружальцями. Потім кожне кружальце розріжте по горизонталі навпіл, не дорізаючи 1 см до протилежного краю. Покладіть кружальця баклажанів у розчин холодної води та солі на 10 хв.
  2. Для начинки – перебийте часник, зелену цибулю, волоські горіхи та петрушку до пюреподібної маси з невеликими вкрапленнями горіхів. Додайте лимонний сік, сіль та олію. Перемішайте.
  3. Для сирного кляру – змішайте яйця та сметану, посоліть, поперчіть, додайте борошно та натертий на дрібній тертці сир.
  4. Дістаньте баклажани з розсолу та обсушіть. У розрізи покладіть начинку.  Запаніруйте кружальця у борошні, потім занурте у кляр. Смажте на розігрітій олії по 5 хв. з кожного боку. Потім викладіть баклажани на деко з пергаментом та підсушіть впродовж 10 хв. у духовці за температури 160°С.


Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити