Чай з яєчним жовтком від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кулінарний експерт шоу «Все буде смачноАлла Ковальчук розповіла, як приготувати незвичайний чай пошотландськи.

Інгредієнти:

Чорний чай10 г

Вершки150 мл

Жовток1 шт.

Вода200 мл

Цукор50 г

4657_42342-640x480

Приготування:

Візьміть будь-який листовий чорний чай. Залийте склянкою окропу.

У сотейник наливаємо 150 мл вершків 18% жирності. Ставимо на середній вогонь. Тепер головне не пропустити момент, коли піде парок, інакше вершки згорнуться.

Над вершками пішов пардодаємо їх до заварrb, залишаємо на 10 хвилин.

Беремо жовток, який ми відклали. До жовтка додаємо 50 г цукру і розмішуємо.

Тепер наливаємо із заварника півсклянки чаю з вершками, виливаємо туди жовток з цукром і розмішуємо ложечкою.

Повертаємо суміш в заварник і перемішуємо.

Накриємо його кришкою і залишимо на 10 хвилин.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо