Чай з яєчним жовтком від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кулінарний експерт шоу «Все буде смачноАлла Ковальчук розповіла, як приготувати незвичайний чай пошотландськи.

Інгредієнти:

Чорний чай10 г

Вершки150 мл

Жовток1 шт.

Вода200 мл

Цукор50 г

4657_42342-640x480

Приготування:

Візьміть будь-який листовий чорний чай. Залийте склянкою окропу.

У сотейник наливаємо 150 мл вершків 18% жирності. Ставимо на середній вогонь. Тепер головне не пропустити момент, коли піде парок, інакше вершки згорнуться.

Над вершками пішов пардодаємо їх до заварrb, залишаємо на 10 хвилин.

Беремо жовток, який ми відклали. До жовтка додаємо 50 г цукру і розмішуємо.

Тепер наливаємо із заварника півсклянки чаю з вершками, виливаємо туди жовток з цукром і розмішуємо ложечкою.

Повертаємо суміш в заварник і перемішуємо.

Накриємо його кришкою і залишимо на 10 хвилин.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму