Чеський суп Кулайда: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати чеський суп Кулайда? Спробуйте його приготувати і цей суп точно стане одним з ваших улюблених. Покроковий рецепт приготування супу Кулайда читайте в нашому матеріалі.

Читайте також: Як приготувати суп: топ-5 смачних перших страв від Все Буде Смачно

Інгредієнти:

  • підосичники – 300 г
  • підберезники – 300 г
  • картопля – 500 г
  • цибуля – 1 шт.
  • сметана (20%) – 80 мл
  • яйця – 3 шт.
  • вода – 2,5 л
  • борошно – 75 г
  • кмин – 5 г
  • масло вершкове – 25 г
  • перець духмяний горошком – 5 шт.
  • перець чорний горошком – 5 шт.
  • сіль – 20 г
  • лавровий лист – 3 шт.
  • оцет столовий (9%) – 20 мл

Читайте також: Суп-гуляш з чіпетками: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Почищені гриби поріжте кубиком, залийте водою, доведіть до кипіння та злийте відвар. Залийте чистою водою, посоліть та покладіть розрізану навпіл цибулину. Варіть ще 10 хв. Потім промийте, просушіть та підсмажте на сухій пательні впродовж 10 хв. до випаровування рідини.
  2. Покладіть до грибів вершкове масло, чорний та духмяний перець горошком, кмин. Перемішайте та тушкуйте ще 10 хв.
  3. Почищену та порізану кубиком картоплю покладіть в окріп, варіть 10 хв. Додайте смажені гриби та продовжуйте варити ще 20 хв. до готовності картоплі.
  4. Розведіть у теплій кип‘яченій воді сметану з борошном, влийте в каструлю, додайте сіль, чорний та духмяний перець горошком, лаврове листя. Проваріть 3 хв.
  5. Зваріть яйця пашот у воді з додаванням оцту. Викладіть на паперовий рушник. Розлийте суп по тарілках, розкладіть яйця пашот, посипте подрібненою петрушкою.

Читайте також: Крем-суп з раків: рецепт приготування

Video: Чеський суп Кулайда: рецепт покроковий

Як приготувати чеський суп Кулайда? Рецепт приготування покроковий читайте в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кофе с вишней, кофе с вишней рецепт, как приготовить кофе с вишней, рецепт приготовления кофе с вишней, состав кофе с вишней
Кава з вишнею
рецепт с фото джема из красной смородины, рецепт приготовления джема из красной смородины с фото, как приготовить джем из красной смородины рецепт с фото
Джем з порічки (фото)