Чеський суп Кулайда: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати чеський суп Кулайда? Спробуйте його приготувати і цей суп точно стане одним з ваших улюблених. Покроковий рецепт приготування супу Кулайда читайте в нашому матеріалі.

Читайте також: Як приготувати суп: топ-5 смачних перших страв від Все Буде Смачно

Інгредієнти:

  • підосичники – 300 г
  • підберезники – 300 г
  • картопля – 500 г
  • цибуля – 1 шт.
  • сметана (20%) – 80 мл
  • яйця – 3 шт.
  • вода – 2,5 л
  • борошно – 75 г
  • кмин – 5 г
  • масло вершкове – 25 г
  • перець духмяний горошком – 5 шт.
  • перець чорний горошком – 5 шт.
  • сіль – 20 г
  • лавровий лист – 3 шт.
  • оцет столовий (9%) – 20 мл

Читайте також: Суп-гуляш з чіпетками: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Почищені гриби поріжте кубиком, залийте водою, доведіть до кипіння та злийте відвар. Залийте чистою водою, посоліть та покладіть розрізану навпіл цибулину. Варіть ще 10 хв. Потім промийте, просушіть та підсмажте на сухій пательні впродовж 10 хв. до випаровування рідини.
  2. Покладіть до грибів вершкове масло, чорний та духмяний перець горошком, кмин. Перемішайте та тушкуйте ще 10 хв.
  3. Почищену та порізану кубиком картоплю покладіть в окріп, варіть 10 хв. Додайте смажені гриби та продовжуйте варити ще 20 хв. до готовності картоплі.
  4. Розведіть у теплій кип‘яченій воді сметану з борошном, влийте в каструлю, додайте сіль, чорний та духмяний перець горошком, лаврове листя. Проваріть 3 хв.
  5. Зваріть яйця пашот у воді з додаванням оцту. Викладіть на паперовий рушник. Розлийте суп по тарілках, розкладіть яйця пашот, посипте подрібненою петрушкою.

Читайте також: Крем-суп з раків: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити