Чеський суп Кулайда: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати чеський суп Кулайда? Спробуйте його приготувати і цей суп точно стане одним з ваших улюблених. Покроковий рецепт приготування супу Кулайда читайте в нашому матеріалі.

Читайте також: Як приготувати суп: топ-5 смачних перших страв від Все Буде Смачно

Інгредієнти:

  • підосичники – 300 г
  • підберезники – 300 г
  • картопля – 500 г
  • цибуля – 1 шт.
  • сметана (20%) – 80 мл
  • яйця – 3 шт.
  • вода – 2,5 л
  • борошно – 75 г
  • кмин – 5 г
  • масло вершкове – 25 г
  • перець духмяний горошком – 5 шт.
  • перець чорний горошком – 5 шт.
  • сіль – 20 г
  • лавровий лист – 3 шт.
  • оцет столовий (9%) – 20 мл

Читайте також: Суп-гуляш з чіпетками: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Почищені гриби поріжте кубиком, залийте водою, доведіть до кипіння та злийте відвар. Залийте чистою водою, посоліть та покладіть розрізану навпіл цибулину. Варіть ще 10 хв. Потім промийте, просушіть та підсмажте на сухій пательні впродовж 10 хв. до випаровування рідини.
  2. Покладіть до грибів вершкове масло, чорний та духмяний перець горошком, кмин. Перемішайте та тушкуйте ще 10 хв.
  3. Почищену та порізану кубиком картоплю покладіть в окріп, варіть 10 хв. Додайте смажені гриби та продовжуйте варити ще 20 хв. до готовності картоплі.
  4. Розведіть у теплій кип‘яченій воді сметану з борошном, влийте в каструлю, додайте сіль, чорний та духмяний перець горошком, лаврове листя. Проваріть 3 хв.
  5. Зваріть яйця пашот у воді з додаванням оцту. Викладіть на паперовий рушник. Розлийте суп по тарілках, розкладіть яйця пашот, посипте подрібненою петрушкою.

Читайте також: Крем-суп з раків: рецепт приготування

Video: Чеський суп Кулайда: рецепт покроковий

Як приготувати чеський суп Кулайда? Рецепт приготування покроковий читайте в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками