Часниково-лимонний соус від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ідеальним доповненням до страв з кабачків буде пікантний часниковолимонний соус за рецептом Алли Ковальчук.

Інгредієнти:

сік лимона2 ст. л.

яєчний жовток1 шт

часник1 зубчик

цедра лимона1 ч. л.

зелень кропу2-3 гілочки

цукор1 ч. л.

сіль0,5 ч. л.

оливкова олія – 150 мл

13793919731888

Спосіб приготування:

Збийте в блендері: лимонний сік, яєчний жовток, цедру лимона, подрібнений через прес часник і дрібно нарізану зелень кропу, оливкову олія. Додайте цукор, сіль. Знову збийте. Соус готовий.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)