Десерт “П’яні груші”: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Грушевий десерт – це смачно і корисно, але часто господині не знають, що приготувати з цього фрукта. Десерт П’яна груша, рецепт якого знаходиться в нашому матеріалі, обов’язково прийдеться вам до смаку.

Читайте також: П’яні яблука

Інгредієнти:

  • груші – 3 шт.
  • вода – 500 мл
  • лимон – 1 шт.
  • біле сухе вино – 375 мл
  • цукор – 100 г
  • ванільний цукор – 8 г
  • кориця (паличка) – 1 шт.
  • чорний шоколад (70%) – 90 г
  • вершкове масло – 90 г
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 60 г
  • розпушувач – 5 г
  • коньяк – 20 мл
  • сіль – 3 г

Читайте також: Яблука з лимонним мусом 

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте сироп: у сотейник з водою додайте біле вино, цукор звичайний та ванільний, корицю, цедру лимона та лимонний сік. Закип’ятіть.
  2. Очистіть від шкірки груші, зріжте денце та покладіть у гарячий сироп. Після закипання варіть 10 хв.
  3. Розтопіть на паровій бані шоколад з вершковим маслом та коньяком. Додайте збиті з цукром жовтки. Всипте борошно з розпушувачем, перемішайте та частинами додайте збиті з цукром білки.
  4. Розлийте шоколадне тісто по формах, змащених маслом, та поставте у них груші. Випікайте 25 хв. у розігрітій до 180⁰С духовці.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Video: Грушевий десерт "П'яна груша": рецепт покроковий

Грушевий десерт - це смачно і корисно, але часто господині не знають, що приготувати з фрукта. Десерт П'яна груша, рецепт якого знаходиться в нашому матеріалі, обов'язково буде вам до смаку


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити