До «Все буде смачно!» кухня для Михайла Присяжнюка була забороненою зоною

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Цього тижня гостем програми «Все буде смачно!» став експерт багатьох проектів СТБ, юрист Михайло Присяжнюк. Разом з чарівною ведучою проекту Надією Матвєєвою та неперевершеним кулінаром Сергієм Калініним Михайло навчився готувати три неймовірно смачних страви з баклажанів, рецепти який ви вже можете подивитися на нашому сайті. А поки сайт STB.UA вирішив дізнатися у Михайла, чи застосовував він на практиці отримані знання з кулінарії.

Михайло, добрий день! Як вам участь у програмі «Все буде смачно!» – що сподобалося?

Все було пречудово (посміхається)! До цього я професійно не готував, а кухня для мене була забороненою територією. Моя мама завжди мріяла, щоб я готував, але, на жаль, за її життя цього не сталося. Тому, заходячи на Надійчину кухню, я взагалі не вірив в успіх. Але і Надя і Сергій настільки розташували мене до навчання, що після участі в проекті я ще кілька разів готував самостійно і те, що вони показали, і страви інших видів.

Михайло Присяжнюк

Михайло Присяжнюк

Дружині сподобалася ваше куховарство?

Вона була у захваті! Раніше її улюбленим кулінаром була Юлія Висоцька, а тепер сказала, що буде переглядати програму «Все буде смачно!» з моєю участю (сміється).

Яка страва з баклажанів від Сергія Калініна вас вразила найбільше?

Мене і, напевно, багатьох, вразив, безумовно, десерт. Кожен з нас коли-небудь куштував і кабачкову ікру і пиріг. Але десерт з баклажан – це щось! Кому б я не розповідав, що робив такі ласощі з овочів, мені ніхто не вірив і говорили, що я перегрівся на спеці. А я сказав: «Чекайте на вихід «Все буде смачно!» за моєї участі і самі все побачите».

Подивитися відео за участю Михайла ви можете ПРЯМО ЗАРАЗ на нашому сайті. А також не пропустіть черговий випуск кулінарного шоу «Все буде смачно!» вже завтра, 20 липня, о 9:00 на СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти