Ектор Хіменес-Браво навчить Євгенія Сморігіна готувати ідеальну картоплю

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Video:

Смажена, печена, пюре – картопля, приготовлена у будь-який спосіб, є одним з кращих гарнірів і на обід, і на вечерю. Однак коли ми стаємо до плити, то смажена картопля найчастіше розвалюється, пюре виходить з грудочками, а про апетитну корочку у запеченої картоплі ми навіть не мріємо. Тому вже завтра (15 грудня) о 9 ранку шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво дасть майстер-клас з приготування картоплі для коміка Євгена Сморігіна та всіх телеглядачів каналу СТБ у новому випуску шоу «Все буде смачно!»

Здавалося б, як можна вирости у Білорусії і не навчитися готувати смачну картоплю? Проте відомий КВН-щик Євген Сморігін виявився безсилим перед цим простим і популярним блюдом. Це удвічі дивно, адже рідний брат Євгена працює кухарем і навчив гумориста готувати смачні котлети і фарширований перець…

«Коли я був у п’ятому класі
, – згадує Євген,– ми з братом вирішили посмажити картоплю, поки батьків не було вдома. Брат якраз поступив у кулінарне училище і вирішив похвалитися, що вміє більше, ніж я. Загалом, він приготував картоплю, а жарку довірив мені. Я почав експериментувати, та так, що мало не спалив квартиру – картоплю підгоріла, а масло розбризкалося по всій кухні. Після того випадку брат сказав мені, щоб я до картоплі більше не підходив…»

При цьому Євген розуміє, що обійтися без уміння готувати картоплю просто неможливо, адже вона найпопулярніший продукт на Землі після рису, пшениці і кукурудзи. Наприклад, шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, що народився в далекій Колумбії, закоханий у картоплю ще з дитинства, коли його мама готувала для всієї родини національне блюдо ахіако – суп з кількох видів картоплі. За свою багаторічну кар’єру в кулінарії Ектор Хіменес-Браво освоїв всі секрети приготування страв з картоплі і тепер готовий з радістю поділитися своїми знаннями.

NF8A9527.jpg

Отже, як різати картоплю, щоб при смаженні вона не розвалювалася? Що потрібно зробити, щоб картопля вийшла з хрусткою скоринкою? На якому етапі потрібно солити блюдо? Чим необхідно змастити картоплю по-селянськи? Яким має бути молоко, щоб пюре не виявилося сірим?

Хочете знати, як приготувати смажену картоплю, картоплю по-селянськи і пюре? Тоді вмикайте канал СТБ вже завтра (15 грудня) о 9 ранку – вас чекає кулінарний майстер-клас від всесвітньо відомого шеф-кухаря Ектора Хіменес-Браво!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо