Ектор Хіменес-Браво навчить Євгенія Сморігіна готувати ідеальну картоплю

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Video:

Смажена, печена, пюре – картопля, приготовлена у будь-який спосіб, є одним з кращих гарнірів і на обід, і на вечерю. Однак коли ми стаємо до плити, то смажена картопля найчастіше розвалюється, пюре виходить з грудочками, а про апетитну корочку у запеченої картоплі ми навіть не мріємо. Тому вже завтра (15 грудня) о 9 ранку шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво дасть майстер-клас з приготування картоплі для коміка Євгена Сморігіна та всіх телеглядачів каналу СТБ у новому випуску шоу «Все буде смачно!»

Здавалося б, як можна вирости у Білорусії і не навчитися готувати смачну картоплю? Проте відомий КВН-щик Євген Сморігін виявився безсилим перед цим простим і популярним блюдом. Це удвічі дивно, адже рідний брат Євгена працює кухарем і навчив гумориста готувати смачні котлети і фарширований перець…

«Коли я був у п’ятому класі
, – згадує Євген,– ми з братом вирішили посмажити картоплю, поки батьків не було вдома. Брат якраз поступив у кулінарне училище і вирішив похвалитися, що вміє більше, ніж я. Загалом, він приготував картоплю, а жарку довірив мені. Я почав експериментувати, та так, що мало не спалив квартиру – картоплю підгоріла, а масло розбризкалося по всій кухні. Після того випадку брат сказав мені, щоб я до картоплі більше не підходив…»

При цьому Євген розуміє, що обійтися без уміння готувати картоплю просто неможливо, адже вона найпопулярніший продукт на Землі після рису, пшениці і кукурудзи. Наприклад, шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, що народився в далекій Колумбії, закоханий у картоплю ще з дитинства, коли його мама готувала для всієї родини національне блюдо ахіако – суп з кількох видів картоплі. За свою багаторічну кар’єру в кулінарії Ектор Хіменес-Браво освоїв всі секрети приготування страв з картоплі і тепер готовий з радістю поділитися своїми знаннями.

NF8A9527.jpg

Отже, як різати картоплю, щоб при смаженні вона не розвалювалася? Що потрібно зробити, щоб картопля вийшла з хрусткою скоринкою? На якому етапі потрібно солити блюдо? Чим необхідно змастити картоплю по-селянськи? Яким має бути молоко, щоб пюре не виявилося сірим?

Хочете знати, як приготувати смажену картоплю, картоплю по-селянськи і пюре? Тоді вмикайте канал СТБ вже завтра (15 грудня) о 9 ранку – вас чекає кулінарний майстер-клас від всесвітньо відомого шеф-кухаря Ектора Хіменес-Браво!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму