Експерт «Все буде добре» Ольга Волкова любить українську кухню

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Гостею недільної програми найпопулярнішого кулінарного проекту «Все буде смачно!» стала експерт тележурналу корисних порад «Все буде добре», майстриня Ольга Волкова. Вона під чуйним керівництвом Єлизавети Глинської приготувала прісне листкове тісто, крем для начинки слойки, начинку для пирога та начинку з вишні для слойки. Як пройшли зйомки програми? Якій кухні віддає перевагу? І чи любить готувати? Про це Ольга ексклюзивно розповіла сайту STB.UA.

Ольга, які враження у вас залишилися від участі в проекті «Все буде смачно!»?

Я вже не перший раз приходжу на цей проект. Минулого разу ми разом з Танею Литвиновою готували домашній хліб. Вийшло – неперевершено! І цього разу я теж отримала очікувані та хороші враження, а також новий досвід.

Ольга Волкова

Ольга Волкова

Ви любите готувати?

Так, люблю. На жаль, у мене не стільки вільного часу, щоб я займалася цим постійно. Але коли є можливість, то із задоволенням готую. Ми з сином любимо класичну українську кухню, особливо – борщ.

Цього разу ви робили слойку. Ви вже готували її вдома самостійно?

Ні, поки у мене не було такої можливості. Але я обов’язково надолужу згаяне (Посміхається).

Ольга Волкова

Ольга Волкова

Які поради вас здивували, або про якісь ви до участі в проекті навіть не здогадувалися?

Чесно кажучи, я ніколи не думала, про те, як накладаються шари тіста. Коли мене запросили на програму, я з жахом подумала: «О, Боже! Ми ж ці 300 шарів будемо складати до ранку». Але, на ділі все виявилося набагато простіше, так як є спосіб прискорити цей процес. І це стало для мене справжнім відкриттям.

Вам сподобалося працювати під керівництвом Єлизавети Глинської?

З Лізою працювати легко. Вона все дуже доступно пояснює, де потрібно – допомагає та0 направляє. А коли бачить, що в тебе все виходить, то не відволікає. Вона – молодець!

Ольга Волкова

Ольга Волкова

Як Ольга Волкова готувала слойку, а також – про секрети приготування цієї страви від Єлизавети Глинської дивіться ПРЯМО ЗАРАЗ у відео:




Якщо у вас є свої унікальні рецепти слойки – розкажіть про них в коментарях до цього матеріалу. Ми впевнені, що вони такі ж унікальні, як і рецепти наших експертів!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо