Єлизавета Глінська навчить Альону Курилову готувати чізкейк

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Завтра, 14 березня у «Все буде смачно» – день найвідомішого в світі американського десерту – чізкейка! Пиріг неймовірної краси, з цільним і легким пісочним коржем та основою з пухнастою і рівномірно пропеченою сирною начинкою. Але ваш чізкейк опадає після випікання, основа кришиться, а сирна начинка тріскається і пригорає? Не хвилюйтеся!

Цього разу Надія Матвєєва запросила до студії королеву солодощів, ученицю відомої у світі кулінарної паризької школи – «Le Cordon Bleu» – Єлизавету Глінську! Саме вона розкриє важливі секрети приготування чізкейка!

А вчитися готувати цю страву разом з телеглядачами буде Олена Курилова – відомий екстрасенс. Поки у неї немає багато часу на готування, тому все ж таки не вона часто радує дочку ласощами, а навпаки. Тепер і Олена вирішила здивувати свою дитину – до її дня народження приготувати улюблений чізкейк родини «Нью-Йорк». Але репетиція приготування цих ласощів не вдалася…

«Нещодавно я вирішила спробувати приготувати цей десерт і зрозуміла, що у мене з чізкейком все погано, – скаржиться екстрасенс. – Пиріг осідає після випікання, тріскається сирна начинка, стає неприємного жовтого кольору, іноді підгорає. А основа виходить дуже твердою. Так що я прийшла до вас, щоб навчитися його готувати».

Разом з Оленою Куриловою ви дізнаєтеся, в яких пропорціях поєднувати інгредієнти для основи чизкейка, щоб корж залишався ніжним, тримав свою форму і не розсипався.

Цей та багато інших секретів приготування цього смачного десерту не пропустіть вже завтра, 14 березня, о 9:00 на телеканалі СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму