Фідеуа: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Фідеуа – це іспанська страва з морепродуктів, аналог паельї, тільки замість рису тут використовуються макарони. Виходить вона дуже ніжною, ароматною і смачною. Читайте як приготувати фідеуа в нашому покроковому рецепті.

Читайте також: Паелья з морепродуктами: рецепт від Сергія Калініна

Інгредієнти:

  • вермішель — 100 г
  • пангасіус (філе) – 200 г
  • кальмари (тушки) – 2 шт.
  • мідії— 200 г
  • хребти лосося — 0,5 кг
  • креветки — 15 шт.
  • помідор — 2 шт.
  • цибуля — 2 шт.
  • часник — 2 зубчики
  • лимон – 1 шт.
  • олія — 80 мл
  • сіль – 15 г
  • куркума – 5 г
  • перець чорний мелений – 3 г
  • чорний перець горошком — 5 шт.
  • мелена паприка — 8 г

Читайте також: Фаршировані мушлі: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. У каструлю з водою покладіть цибулину, шматки хребтів лосося, сіль, перець горошком та варіть годину. Готовий бульйон відцідіть.
  2. На розігрітій з олією пательні обсмажте нарізаний слайсами часник та кубики цибулі до золотавого кольору. Додайте нарізаний на кубики помідор без шкірки та рибний бульйон. Покладіть паприку, сіль, чорний мелений перець, куркуму, доведіть до кипіння та додайте вермішель. Варіть 10 хвилин.
  3. Наріжте кубиками філе пангасіуса, покладіть на пательню з розігрітою олією. Просушіть мідії, додайте до риби разом з креветками. Додайте нарізані кільцями кальмари, обсмажте до готовності. В готову вермішель покладіть морепродукти та тушкуйте 5 хвилин.

Video: Фідеуа: рецепт покроково

Як приготувати фідеуа? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук