Фідеуа: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Фідеуа – це іспанська страва з морепродуктів, аналог паельї, тільки замість рису тут використовуються макарони. Виходить вона дуже ніжною, ароматною і смачною. Читайте як приготувати фідеуа в нашому покроковому рецепті.

Читайте також: Паелья з морепродуктами: рецепт від Сергія Калініна

Інгредієнти:

  • вермішель — 100 г
  • пангасіус (філе) – 200 г
  • кальмари (тушки) – 2 шт.
  • мідії— 200 г
  • хребти лосося — 0,5 кг
  • креветки — 15 шт.
  • помідор — 2 шт.
  • цибуля — 2 шт.
  • часник — 2 зубчики
  • лимон – 1 шт.
  • олія — 80 мл
  • сіль – 15 г
  • куркума – 5 г
  • перець чорний мелений – 3 г
  • чорний перець горошком — 5 шт.
  • мелена паприка — 8 г

Читайте також: Фаршировані мушлі: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. У каструлю з водою покладіть цибулину, шматки хребтів лосося, сіль, перець горошком та варіть годину. Готовий бульйон відцідіть.
  2. На розігрітій з олією пательні обсмажте нарізаний слайсами часник та кубики цибулі до золотавого кольору. Додайте нарізаний на кубики помідор без шкірки та рибний бульйон. Покладіть паприку, сіль, чорний мелений перець, куркуму, доведіть до кипіння та додайте вермішель. Варіть 10 хвилин.
  3. Наріжте кубиками філе пангасіуса, покладіть на пательню з розігрітою олією. Просушіть мідії, додайте до риби разом з креветками. Додайте нарізані кільцями кальмари, обсмажте до готовності. В готову вермішель покладіть морепродукти та тушкуйте 5 хвилин.

Video: Фідеуа: рецепт покроково

Як приготувати фідеуа? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити