Форель, запечена під лимонно-ківовим песто: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ароматна та поживна форель засмакує ще краще під особливим соусом песто з лимону та ківі. Саму рибу пропонуємо нафарширувати ківі, петрушкою та чабрецем і запекти разом із соусом. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт форелі, запеченої під лимонно-ківовим песто.

Інгредієнти:

  • ківі – 3 шт.
  • лимони – 2 шт.
  • форель – 2 шт.
  • арахіс (смажений) – 100 г
  • петрушка – 12 гілочок
  • чебрець – 2 гілочки
  • маслини без кісточок – 1 банка
  • пармезан – 50 г
  • сіль – 15 г
  • оливкова олія – ​​140 мл

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте соус: покладіть у подрібнювач порізаний кубиком лимон, очищені і порізані кубиками 2 ківі, листя петрушки, смажений арахіс без лушпиння та оливкову олію. Перебийте до однорідності. Додайте сіль і натертий пармезан, перемішайте.
  2. На форелі, зачищеній від луски, зябер та нутрощів, зробіть діагональні надрізи з обох боків, посоліть, нафаршируйте півкільцями очищеного ківі, а також гілочками петрушки та чебрецю. Викладіть на деко з пергаментом,  змащене оливковою олією. Поверх риби викладіть шар песто. Запікайте 30 хв. за температури 180°С.
  3. З запеченої риби зніміть песто, перемішайте та викладіть його на тарілку за допомогою кулінарного кільця. Зверху покладіть шматочки філе запеченої форелі. На рибу викладіть чайну ложку маслин, перебитих з оливковою олією,  та прикрасьте кільцем лимона.

Video: Форель, запечена під лимонно-ківовим песто: рецепт покроково

Як приготувати форель, запечену під лимонно-ківовим песто? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте також: Курячі кишені з помідорами, сиром сулугуні та горіхами: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею