Форель, запечена під лимонно-ківовим песто: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ароматна та поживна форель засмакує ще краще під особливим соусом песто з лимону та ківі. Саму рибу пропонуємо нафарширувати ківі, петрушкою та чабрецем і запекти разом із соусом. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт форелі, запеченої під лимонно-ківовим песто.

Інгредієнти:

  • ківі – 3 шт.
  • лимони – 2 шт.
  • форель – 2 шт.
  • арахіс (смажений) – 100 г
  • петрушка – 12 гілочок
  • чебрець – 2 гілочки
  • маслини без кісточок – 1 банка
  • пармезан – 50 г
  • сіль – 15 г
  • оливкова олія – ​​140 мл

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте соус: покладіть у подрібнювач порізаний кубиком лимон, очищені і порізані кубиками 2 ківі, листя петрушки, смажений арахіс без лушпиння та оливкову олію. Перебийте до однорідності. Додайте сіль і натертий пармезан, перемішайте.
  2. На форелі, зачищеній від луски, зябер та нутрощів, зробіть діагональні надрізи з обох боків, посоліть, нафаршируйте півкільцями очищеного ківі, а також гілочками петрушки та чебрецю. Викладіть на деко з пергаментом,  змащене оливковою олією. Поверх риби викладіть шар песто. Запікайте 30 хв. за температури 180°С.
  3. З запеченої риби зніміть песто, перемішайте та викладіть його на тарілку за допомогою кулінарного кільця. Зверху покладіть шматочки філе запеченої форелі. На рибу викладіть чайну ложку маслин, перебитих з оливковою олією,  та прикрасьте кільцем лимона.

Video: Форель, запечена під лимонно-ківовим песто: рецепт покроково

Як приготувати форель, запечену під лимонно-ківовим песто? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте також: Курячі кишені з помідорами, сиром сулугуні та горіхами: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити