Французький кіш з індичкою: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Кіш – це ситна та смачна страва французької кухні. Для такого відкритого пирога ми використовуємо пісочне тісто та начинку з індички, цибулі-порею, брокколі та сир сулугуні. А зверху на начинку виливається молочно-яєчна заливка. Дуже зручно, що такий пиріг можна вживати як в гарячому, так і вхолодному вигляді. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт приготування французького кіша з індичкою.

Інгредієнти:

  • індиче стегно – 1 шт.
  • пісочне тісто – 0,5 кг
  • цибуля-порей – 1 шт.
  • броколі – 200 г
  • яйця – 2 шт.
  • молоко (3,2%) – 125 мл
  • сир сулугуні – 150 г
  • олія – 40 мл
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 10 г

Читайте також: Відкритий тришаровий пиріг зі скумбрії: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Розкачайте пісочне тісто у коло діаметром 35 см, покладіть у форму, обріжте краї. Наколіть тісто виделкою. Запечіть під пергаментом з квасолею впродовж 15 хв. за температури 180°С.
  2. Для начинки – цибулю-порей наріжте півкільцями, обсмажте на олії до м’якості, перекладіть в миску. З індичого стегна зніміть шкіру, м‘ясо наріжте шматками по 2 см. Покладіть м’ясо на ту ж пательню, що й цибулю, посоліть, поперчіть та обсмажте до світлого кольору.
  3. Для заливки – змішайте молоко з яйцями, посоліть, поперчіть. На випечений корж покладіть підсмажене м‘ясо індички, цибулю-порей, бланшовану броколі та натертий на дрібній тертці сир сулугуні. Залийте молочно-яєчною сумішшю, випікайте кіш 25 хв. за температури 180°С.

Video: Французький кіш з індичкою: рецепт покроково

Як приготувати французький кіш з індичкою? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити