Французький кіш з індичкою: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кіш – це ситна та смачна страва французької кухні. Для такого відкритого пирога ми використовуємо пісочне тісто та начинку з індички, цибулі-порею, брокколі та сир сулугуні. А зверху на начинку виливається молочно-яєчна заливка. Дуже зручно, що такий пиріг можна вживати як в гарячому, так і вхолодному вигляді. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт приготування французького кіша з індичкою.

Інгредієнти:

  • індиче стегно – 1 шт.
  • пісочне тісто – 0,5 кг
  • цибуля-порей – 1 шт.
  • броколі – 200 г
  • яйця – 2 шт.
  • молоко (3,2%) – 125 мл
  • сир сулугуні – 150 г
  • олія – 40 мл
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 10 г

Читайте також: Відкритий тришаровий пиріг зі скумбрії: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Розкачайте пісочне тісто у коло діаметром 35 см, покладіть у форму, обріжте краї. Наколіть тісто виделкою. Запечіть під пергаментом з квасолею впродовж 15 хв. за температури 180°С.
  2. Для начинки – цибулю-порей наріжте півкільцями, обсмажте на олії до м’якості, перекладіть в миску. З індичого стегна зніміть шкіру, м‘ясо наріжте шматками по 2 см. Покладіть м’ясо на ту ж пательню, що й цибулю, посоліть, поперчіть та обсмажте до світлого кольору.
  3. Для заливки – змішайте молоко з яйцями, посоліть, поперчіть. На випечений корж покладіть підсмажене м‘ясо індички, цибулю-порей, бланшовану броколі та натертий на дрібній тертці сир сулугуні. Залийте молочно-яєчною сумішшю, випікайте кіш 25 хв. за температури 180°С.

Video: Французький кіш з індичкою: рецепт покроково

Як приготувати французький кіш з індичкою? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею