Фрікасе з кролятини: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Фрікасе – це вишукана французька страва з білого м’яса в білому соусі. Ми пропонуємо вам для приготування фрікасе використовувати дієтичне і неймовірно смачне м’ясо кролика, яке ідеально поєднується з вершковим соусом. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт фрікасе з кролятини.

Інгредієнти:

  • кроляча тушка – 1,5 кг
  • цибуля – 4 шт.
  • печериці – 250 г
  • яйця – 2 шт.
  • біле сухе вино – 250 мл
  • вершкове масло – 100 г
  • борошно – 50 г
  • вершки (20%) – 100 мл
  • лимон – 1 шт.
  • часник – 3 зубчики
  • вода – 750 мл
  • петрушка – 2 гілочки
  • чебрець – 2 гілочки
  • мелений лавровий лист – 2 г
  • перець духмяний горошком – 3 шт.
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сіль – 20 г

Читайте також: Кролик по-мальтійськи

Спосіб приготування:

  1. Шматки кролика змішайте з сіллю, меленим лавровим листом та чорним меленим перцем. Перекладіть у каструлю з розтопленим маслом. Обсмажте до рум‘яності.
  2. Потім присипте кролятину борошном, перемішайте, смажте ще 2 хв. Влийте біле сухе вино та воду. Додайте подрібнену цибулю, печериці, листя петрушки та чебрецю, а також розчавлений часник, сіль та духмяний перець горошком. Тушкуйте 1,5 год. без кришки.
  3. Жовтки з‘єднайте з соком лимона та вершками, збийте та поступово введіть соус з каструлі, в якому тушкується кролик. Перелийте отриману суміш до м‘яса в каструлі, перемішайте та тушкуйте ще 10 хв.  

Video: Фрікасе з кролятини: рецепт покроково

Як приготувати фрікасе з кролятини? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Как приготовить варенье из черной смородины - пошаговый рецепт с фото от победителя кулинарного шоу «МастерШеф-5» Евгения Клопотенко
Варення з чорної смородини з перцем від Євгена Клопотенко (фото)
шоколадный торт с вишней, шоколадный торт с вишней рецепт, шоколадный торт с вишней рецепт приготовления, как приготовить шоколадный торт с вишней, состав шоколадного торта с вишней
Шоколадний торт з вишнею