Фрікасе з кролятини: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Фрікасе – це вишукана французька страва з білого м’яса в білому соусі. Ми пропонуємо вам для приготування фрікасе використовувати дієтичне і неймовірно смачне м’ясо кролика, яке ідеально поєднується з вершковим соусом. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт фрікасе з кролятини.

Інгредієнти:

  • кроляча тушка – 1,5 кг
  • цибуля – 4 шт.
  • печериці – 250 г
  • яйця – 2 шт.
  • біле сухе вино – 250 мл
  • вершкове масло – 100 г
  • борошно – 50 г
  • вершки (20%) – 100 мл
  • лимон – 1 шт.
  • часник – 3 зубчики
  • вода – 750 мл
  • петрушка – 2 гілочки
  • чебрець – 2 гілочки
  • мелений лавровий лист – 2 г
  • перець духмяний горошком – 3 шт.
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сіль – 20 г

Читайте також: Кролик по-мальтійськи

Спосіб приготування:

  1. Шматки кролика змішайте з сіллю, меленим лавровим листом та чорним меленим перцем. Перекладіть у каструлю з розтопленим маслом. Обсмажте до рум‘яності.
  2. Потім присипте кролятину борошном, перемішайте, смажте ще 2 хв. Влийте біле сухе вино та воду. Додайте подрібнену цибулю, печериці, листя петрушки та чебрецю, а також розчавлений часник, сіль та духмяний перець горошком. Тушкуйте 1,5 год. без кришки.
  3. Жовтки з‘єднайте з соком лимона та вершками, збийте та поступово введіть соус з каструлі, в якому тушкується кролик. Перелийте отриману суміш до м‘яса в каструлі, перемішайте та тушкуйте ще 10 хв.  

Video: Фрікасе з кролятини: рецепт покроково

Як приготувати фрікасе з кролятини? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити