Фруктові крокети з грушею: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Фруктові крокети з грушею на нашим рецептом обов’язково вам сподобаються! Готувати страву зовсім неважко, а результат вразить вас і ваших близьких. Дивіться покроковий рецепт крокетів з грушею в нашому матеріалі.

Читайте також: Цукерки з цвітної капусти та білого шоколаду: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • груші – 400 г
  • диня – 400 г
  • цукор – 125 г
  • манна крупа – 20 г
  • кукурудзяний крохмаль – 30 г
  • вершки (20%) – 120 мл
  • вершкове масло – 100 г
  • яйце – 1 шт.
  • ванільний цукор – 8 г
  • кокосова стружка – 80 г
  • кукурудзяні пластівці – 100 г

Спосіб приготування:

  1. Почищені груші  та диню наріжте кубиком, посипте звичайним та ванільним цукром і дайте постояти 20 хв. Потім відкиньте на сито та поставте в холодильник на 30 хв.
  2. Нагрійте, помішуючи, вершки з крохмалем та цукром. Додайте манку та дайте масі загуснути. Введіть у крем яєчний жовток, потім  додайте вершкове масло. Перемішайте і відставте крем на 30 хв. остигати.
  3. Змішайте крем та фрукти, поставте у морозилку на 2 год. Сформуйте крокети у вигляді кульок, обкачайте їх у кокосовій стружці та подрібнених кукурудзяних пластівцях. Поставте у морозилку на 30 хв.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Video: Рецепт фруктових крокетов з грушею

Фруктові крокети з грушею на нашу рецептом обов'язково вам сподобаються! Дивіться покроковий рецепт крокетов з грушею в нашому матеріалі


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити