Грибна ікра від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

1366282428_1

Інгредієнти: 

шампіньйони – 600 г

цибуля – 5 шт.

часник – 3 зубчики

цукор – 1 ст. л.

сіль – 1 ч. л.

олія – 140 мл

яблучний оцет (9%) – 30 мл

червоний перець – 1/4 ч. л.

мускатний горіх – 1/3 ч. л.

сухий базилік – 1/3 ч. л.

орегано – 1/3 ч. л.

кріп – 5 гілочок

петрушка – 5 гілочок 

Приготування: 

Печериці обсмажте впродовж 20 хв. на 2 ст. л. олії.  Обсмажте впродовж 5 хвилин нарізану кубиками цибулю на 5 ст. л. олії. До обсмажених грибів додайте сіль, мускатний горіх, орегано, сухий базилік, гострий червоний перець і цукор. Гриби і цибулю пропустіть через м’ясорубку.

Додайте до ікри порізані кріп та петрушку, розчавлений часник та оцет.

Щільно утрамбуйте ікру в простерилізовану банку. Банку з ікрою кип’ятіть 40 хвилин після закипання води в сотейнику, застеленому марлею. Закрутіть стерилізованою кришкою, укутайте пледом і залиште на 12 годин.

Video: Рецепт грибной икры

Народный кулинар Алла Ковальчук рассказала, как законсервировать на зиму шампиньоны...


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити