Грибний паштет від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

0_771056_cb699e5c_orig

Інгредієнти: 

шампіньйони – 300 г

баклажани – 300 г

олія – 20 мл

масло – 20 г

часник – 5 зубчиків

паприка – 10 г

кріп – 3 гілочки

петрушка – 3 гілочки

цибуля – 1 шт.

соєвий соус – 20 мл

сіль – 10 г

перець – 5 г 

Приготування: 

Розрізаний вздовж та загорнений у фольгу баклажан з 5 зубчиками часнику запікайте духовці за температури 220°C упродовж 20 хвилин.

Обсмажте до прозорості цибулину, додайте до неї порізані гриби й смажте ще 5-10 хвилин. Подрібніть у блендері м’якоть запеченого баклажана, запечений часник, соєвий соус, кріп, петрушку та гриби з цибулею.

Додайте до маси масло, перець і паприку та перемішайте.

Video: Рецепт паштета из шампиньонов

Алла Ковальчук рассказала, как приготовить отличную закуску из грибов - смотрите рецепт на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)