Грибний паштет від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

0_771056_cb699e5c_orig

Інгредієнти: 

шампіньйони – 300 г

баклажани – 300 г

олія – 20 мл

масло – 20 г

часник – 5 зубчиків

паприка – 10 г

кріп – 3 гілочки

петрушка – 3 гілочки

цибуля – 1 шт.

соєвий соус – 20 мл

сіль – 10 г

перець – 5 г 

Приготування: 

Розрізаний вздовж та загорнений у фольгу баклажан з 5 зубчиками часнику запікайте духовці за температури 220°C упродовж 20 хвилин.

Обсмажте до прозорості цибулину, додайте до неї порізані гриби й смажте ще 5-10 хвилин. Подрібніть у блендері м’якоть запеченого баклажана, запечений часник, соєвий соус, кріп, петрушку та гриби з цибулею.

Додайте до маси масло, перець і паприку та перемішайте.

Video: Рецепт паштета из шампиньонов

Алла Ковальчук рассказала, как приготовить отличную закуску из грибов - смотрите рецепт на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму