Грибний паштет з солодкою паприкою і яйцями: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати грибний паштет з паприкою та яйцями? Готувати цю страву легко, а її смак здивує всіх ваших близьких. Рецепт приготування грибного паштету з паприкою та яйцями – шукайте в матеріалі.

Читайте також: Курячий паштет з карамелізованими грушами: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • опеньки – 500 г
  • перець болгарський (червоний) – 2 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • сметана (30%) – 50 г
  • часник – 2 зубчики
  • петрушка – 3 гілочки
  • цибуля – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • чорний мелений перець – 3 г
  • олія – 40 мл
  • сіль – 10 г

Читайте також: Яєчний паштет

Спосіб приготування:

    1. На болгарських перцях зробіть проколи зубочисткою, полийте олією та запечіть їх впродовж 10 хв. за температури 200oC. Остудіть під харчовою плівкою, зніміть шкірку та поріжте кубиком.
    2. Прогрійте на пательні з олією розчавлений часник, додайте відварені та подрібнені опеньки. Потім – кубики цибулі, моркви та запеченого перцю, петрушку. Перемішайте і тушкуйте 15 хв. Після цього посоліть, поперчіть, залиште остигати на 5 хв.
    3. Відваріть та почистіть яйця, подрібніть та покладіть до грибів з овочами. Додайте сметану, перебийте до однорідності. Викладіть у банки, закрийте кришками та поставте у холодильник на 1-2 год.

Video: Грибний паштет з паприкою і яйцями: рецепт покроковий

Як приготувати грибний паштет з паприкою та яйцями? Рецепт приготування шукайте в матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
домашний мармелад, как приготовить домашний мармелад, рецепт приготовления мармелада, состав домашнего мармелада
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти