Грибний пудинг з перепелиними яйцями: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати грибний пудинг з перепелиними яйцями? Спробуйте приготувати цю смачну і незвичайну страву у себе вдома і ви точно залишитеся задоволені результатом! Покроковий рецепт приготування ви знайдете в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • маслюки – 250 г
  • білі гриби – 100 г
  • хліб для тостів – 200 г
  • соєвий соус – 80 мл
  • яйця курячі – 3 шт.
  • яйця перепелині – 12 шт.
  • вершкове масло – 25 г
  • олія – 20 мл
  • панірувальні сухарі – 15 г

Читайте також: М’ясний пиріг з яловичого серця і курки: рецепт

Спосіб приготування:

  1. Відварені білі гриби та маслюки перебийте у блендері до дрібних шматочків. Хліб поріжте кубиком, додайте відвар з грибів та соєвий соус. Залиште настоятися на 10 хв.
  2. Відділіть білки від жовтків, збийте до стійкої піни. Жовтки перетріть з розтопленим вершковим маслом. Замочений хліб розімніть руками, додайте перебиті гриби та жовтки з маслом, перемішайте. Потім обережно додайте білки.
  3. Відваріть перепелині яйця впродовж 5 хв., остудіть у холодній воді та почистіть.
  4. Креманки змастіть олією, присипте панірувальними сухарями, викладіть до половини грибний фарш. Потім покладіть по 2 перепелиних яйця та закрийте їх фаршем. Запікайте 40 хв. за температури 180oC.

Читайте також: Яйця по-шотландськи

Video: Грибний пудинг з перепелиними яйцями: рецепт покроковий

Як приготувати грибний пудинг з перепелиними яйцями? Покроковий рецепт приготування ви знайдете в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кофе с вишней, кофе с вишней рецепт, как приготовить кофе с вишней, рецепт приготовления кофе с вишней, состав кофе с вишней
Кава з вишнею
рецепт с фото джема из красной смородины, рецепт приготовления джема из красной смородины с фото, как приготовить джем из красной смородины рецепт с фото
Джем з порічки (фото)