Гриби в шоколаді від від Лізи Глинської


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

3489779

Інгредієнти: 

печериці – 15 шт.

цукор – 75 г

ром – 60 мл

вершкове масло – 20 г

чорний шоколад – 100 г

цукрова присипка – 30 г

яблуко – 1 шт. 

Приготування: 

Печериці промийте. Засипте цукром та залийте чорним ромом. Перемішайте. Залишіть маринуватися на 2 години.

Розтопіть чорний шоколад на паровій бані. Додайте у шоколад вершкове масло.

Підготуйте підставку для цукерок. Для цього розріжте яблуко навпіл та покладіть розрізом вниз. Кожен грибочок насадіть на дерев‘яну шпажку та занурте в розтоплений шоколад. Шпажки з грибочками встроміть у яблуко. Притрусіть цукерки цукровою присипкою та поставте у холодильник на 15 хвилин.

Video: Рецепт шампиньонов в шоколаде

Лиза Глинская поделилась рецептом необычного десерта - грибов в шоколаде...


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею