Гриби в шоколаді від від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

3489779

Інгредієнти: 

печериці – 15 шт.

цукор – 75 г

ром – 60 мл

вершкове масло – 20 г

чорний шоколад – 100 г

цукрова присипка – 30 г

яблуко – 1 шт. 

Приготування: 

Печериці промийте. Засипте цукром та залийте чорним ромом. Перемішайте. Залишіть маринуватися на 2 години.

Розтопіть чорний шоколад на паровій бані. Додайте у шоколад вершкове масло.

Підготуйте підставку для цукерок. Для цього розріжте яблуко навпіл та покладіть розрізом вниз. Кожен грибочок насадіть на дерев‘яну шпажку та занурте в розтоплений шоколад. Шпажки з грибочками встроміть у яблуко. Притрусіть цукерки цукровою присипкою та поставте у холодильник на 15 хвилин.

Video: Рецепт шампиньонов в шоколаде

Лиза Глинская поделилась рецептом необычного десерта - грибов в шоколаде...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму