Гриби в шоколаді від від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

3489779

Інгредієнти: 

печериці – 15 шт.

цукор – 75 г

ром – 60 мл

вершкове масло – 20 г

чорний шоколад – 100 г

цукрова присипка – 30 г

яблуко – 1 шт. 

Приготування: 

Печериці промийте. Засипте цукром та залийте чорним ромом. Перемішайте. Залишіть маринуватися на 2 години.

Розтопіть чорний шоколад на паровій бані. Додайте у шоколад вершкове масло.

Підготуйте підставку для цукерок. Для цього розріжте яблуко навпіл та покладіть розрізом вниз. Кожен грибочок насадіть на дерев‘яну шпажку та занурте в розтоплений шоколад. Шпажки з грибочками встроміть у яблуко. Притрусіть цукерки цукровою присипкою та поставте у холодильник на 15 хвилин.

Video: Рецепт шампиньонов в шоколаде

Лиза Глинская поделилась рецептом необычного десерта - грибов в шоколаде...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)
зефир рецепт, рецепт зефира, как приготовить зефир в домашних условиях, рецепт яблочного зефира, рецепт сливовового зефира, как приготовить клюквенный зефир
Як приготувати зефір: 3 рецепти