Гриби в тісті від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

IMG_1124

Інгредієнти: 

шампіньйони – 10 шт.

сулугуні – 150 г

кріп – 5 гілочок

петрушка – 5 гілочок

часник – 1 зубчик

борошно – 500 г

вода – 250 мл

цукор – 5 г

сіль – 15 г

олія – 300 мл

чорний мелений перець – 5 г

Приготування: 

Викладіть грибні шапки на деко, вистелене пергаментом, присипте сіллю і поставте в духовку на 10 хвилин за температури 180°C.

Замісіть тісто, змішавши борошно, окріп, цукор і сіль. Накрийте його рушником і залиште за кімнатної температури на 10 хвилин.

Для начинки змішайте дрібно натертий сулугуні, розчавлений часник, порізані кріп і петрушку та перець. Нафаршируйте шапки грибів начинкою.

Тісто розділіть надвоє. Розкачайте кожен шматок на пласт товщиною 2 мм та виріжте з нього 20 кружечків. На кружечок покладіть шапочку та накрийте другим кружечком. Сформуйте бомбочку.

Грибні «бомбочки» смажте по 2-3 хвилин з кожного боку в розпеченій олії.

Video: Рецептом шампиньонов в тесте

Алла Ковальчук рассказала, как приготовить вкуснейшие "грибные бомбочки с сюрпризом"...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром