Інгредієнти для тіста
Вода – 350 мл
Рослинна рафінована олія – 30 мл
Дріжджі сухі – 10 г
Борошно – 500 г
Цукор – 1 ч. л.
Сіль – 2 ч. л.
ГОТУЄМО З НАМИ
Хачапурі (фоторецепт)
Інгредієнти для сирної начинки
Яйця – 3 шт.
Сулугуні – 600 г
Вершкове масло – 30 г
Як приготувати хачапурі по-аджарськи
Розкочуємо тісто в пласт.
Тертий сир викладаємо на тісто, залишаючи центр порожнім.
З протилежних сторін закручуємо тісто в трубочки, щоб сформувати бортики. Потім защипаємо трубочки по краях і розсовуємо середину, щоб сформувався човник. Всередину викладаємо сир.
Змащуємо бортики човників яйцем, а потім випікаємо їх у гарячій духовці з температурою не менше 200 °С протягом 15-20 хвилин. Розбиваємо в начинку по яйцю і ставимо деко в духовку ще на 3 хвилини, потім кладемо в кожен човник по шматочку вершкового масла.
ГОТУЄМО З НАМИ
Кубдарі з помідорами (фоторецепт)