Хачапурі по-аджарськи: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Рецепт смачних хачапурі по-аджарськи з ніжною начинкою і хрусткими бортиками від кулінарного експерта Мікаеля Арояна

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти для тіста

Вода – 350 мл

Рослинна рафінована олія – 30 мл

Дріжджі сухі – 10 г

Борошно – 500 г

Цукор – 1 ч. л.

Сіль – 2 ч. л.

Інгредієнти для сирної начинки

Яйця – 3 шт.

Сулугуні – 600 г

Вершкове масло – 30 г

Читайте також: Гратен з ескалопа з картоплею: ​​рецепт приготування

Як приготувати хачапурі по-аджарськи

Розкочуємо тісто в пласт.

Тертий сир викладаємо на тісто, залишаючи центр порожнім.

З протилежних сторін закручуємо тісто в трубочки, щоб сформувати бортики. Потім защипаємо трубочки по краях і розсовуємо середину, щоб сформувався човник. Всередину викладаємо сир.

Змащуємо бортики човників яйцем, а потім випікаємо їх у гарячій духовці з температурою не менше 200 °С протягом 15-20 хвилин. Розбиваємо в начинку по яйцю і ставимо деко в духовку ще на 3 хвилини, потім кладемо в кожен човник по шматочку вершкового масла.

Читайте також: Хачапурі рецепт

Video: Хачапурі по-аджарськи: рецепт покроково

Як приготувати хачапурі по-аджарськи? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити