Хрусткі грибочки від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

шампиньоны

Інгредієнти: 

шампіньйони – 20 шт.

яйця – 2 шт.

соєвий соус – 50 мл

олія – 50 мл

винний оцет – 20 мл

часник – 3 зубчики

свіжий розмарин – 1 гілочка

сіль – 5 г

перець – 5 г

сухий імбир – 5 г

панірувальні сухарі – 100 г

борошно – 50 г

сирно-томатний соус:

помідори – 3 шт.

цибуля – 1 шт.

вершкове масло – 30 г

сир – 100 г

кріп – 3 гілочки

сіль – 5 г

перець – 5 г

часник – 2 зубчики

олія – 20 мл 

Приготування: 

Приготуйте маринад. Змішайте в мисці розчавлений часник, винний оцет, сіль, сухий імбир, побиту молоточком гілочку розмарину, перець і прогріту впродовж 3 хвилин суміш олії та соєвого соусу. Висипте гриби в миску з маринадом і залиште за кімнатної температури на 10-20 хвилин.

Приготуйте соус. Нарізану кубиками цибулю обсмажте впродовж 4 хвилин. Додайте розчавлений часник, подрібнену в блендері мякоть помідора, сіль, перець, сир і тушкуйте впродовж 5 хвилин. Додайте порізані гілочки кропу, накрийте кришкою і зніміть з вогню.

Сформуйте хрусткі гриби.  Збийте в мисці яйця з сіллю, додайте борошно і перемішайте до однорідності. Занурюйте гриби в кляр, а потім – у панірувальні сухарі за допомогою зубочистки. Викладіть на деко, застелене пергаментом і запікайте за температури 200°C  упродовж 20 хвилин

Викладіть у чарку соус. Наколіть на зубочистки готові гриби та поставте їх у чарку з соусом.

Video: Рецепт хрустящих шампиньонов

Смотрите рецепты лучших блюд из грибов на сайте кулинарного проекта "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)