Хрусткі грибочки від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

шампиньоны

Інгредієнти: 

шампіньйони – 20 шт.

яйця – 2 шт.

соєвий соус – 50 мл

олія – 50 мл

винний оцет – 20 мл

часник – 3 зубчики

свіжий розмарин – 1 гілочка

сіль – 5 г

перець – 5 г

сухий імбир – 5 г

панірувальні сухарі – 100 г

борошно – 50 г

сирно-томатний соус:

помідори – 3 шт.

цибуля – 1 шт.

вершкове масло – 30 г

сир – 100 г

кріп – 3 гілочки

сіль – 5 г

перець – 5 г

часник – 2 зубчики

олія – 20 мл 

Приготування: 

Приготуйте маринад. Змішайте в мисці розчавлений часник, винний оцет, сіль, сухий імбир, побиту молоточком гілочку розмарину, перець і прогріту впродовж 3 хвилин суміш олії та соєвого соусу. Висипте гриби в миску з маринадом і залиште за кімнатної температури на 10-20 хвилин.

Приготуйте соус. Нарізану кубиками цибулю обсмажте впродовж 4 хвилин. Додайте розчавлений часник, подрібнену в блендері мякоть помідора, сіль, перець, сир і тушкуйте впродовж 5 хвилин. Додайте порізані гілочки кропу, накрийте кришкою і зніміть з вогню.

Сформуйте хрусткі гриби.  Збийте в мисці яйця з сіллю, додайте борошно і перемішайте до однорідності. Занурюйте гриби в кляр, а потім – у панірувальні сухарі за допомогою зубочистки. Викладіть на деко, застелене пергаментом і запікайте за температури 200°C  упродовж 20 хвилин

Викладіть у чарку соус. Наколіть на зубочистки готові гриби та поставте їх у чарку з соусом.

Video: Рецепт хрустящих шампиньонов

Смотрите рецепты лучших блюд из грибов на сайте кулинарного проекта "Все буде смачно!"


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити