Хрусткі грибочки від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

шампиньоны

Інгредієнти: 

шампіньйони – 20 шт.

яйця – 2 шт.

соєвий соус – 50 мл

олія – 50 мл

винний оцет – 20 мл

часник – 3 зубчики

свіжий розмарин – 1 гілочка

сіль – 5 г

перець – 5 г

сухий імбир – 5 г

панірувальні сухарі – 100 г

борошно – 50 г

сирно-томатний соус:

помідори – 3 шт.

цибуля – 1 шт.

вершкове масло – 30 г

сир – 100 г

кріп – 3 гілочки

сіль – 5 г

перець – 5 г

часник – 2 зубчики

олія – 20 мл 

Приготування: 

Приготуйте маринад. Змішайте в мисці розчавлений часник, винний оцет, сіль, сухий імбир, побиту молоточком гілочку розмарину, перець і прогріту впродовж 3 хвилин суміш олії та соєвого соусу. Висипте гриби в миску з маринадом і залиште за кімнатної температури на 10-20 хвилин.

Приготуйте соус. Нарізану кубиками цибулю обсмажте впродовж 4 хвилин. Додайте розчавлений часник, подрібнену в блендері мякоть помідора, сіль, перець, сир і тушкуйте впродовж 5 хвилин. Додайте порізані гілочки кропу, накрийте кришкою і зніміть з вогню.

Сформуйте хрусткі гриби.  Збийте в мисці яйця з сіллю, додайте борошно і перемішайте до однорідності. Занурюйте гриби в кляр, а потім – у панірувальні сухарі за допомогою зубочистки. Викладіть на деко, застелене пергаментом і запікайте за температури 200°C  упродовж 20 хвилин

Викладіть у чарку соус. Наколіть на зубочистки готові гриби та поставте їх у чарку з соусом.

Video: Рецепт хрустящих шампиньонов

Смотрите рецепты лучших блюд из грибов на сайте кулинарного проекта "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму