Ігор Місевич навчить готувати кукурудзу

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

У розпал сезону ми об’їдаємося кукурудзою до відвалу. Але купувати її готовою на вулиці – ризикувати здоров’ям. Тому шоу “Все буде смачно!” навчить готувати кукурудзу самостійно двома різними способами.

Кулінар Ігор Місевич розповість про правильної технології варіння кукурудзи, а також навчить швидко запікати його до апетитної скоринки. Крім того, ви дізнаєтеся, як приготувати з кукурудзи мексиканські коржі тортільяс, а також опануєте рецепт універсального ягідного соусу з малини, суниці та смородини.

Не пропустіть шоу “Все буде смачно!” у неділю (31 липня) о 9 ранку на СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму