Ігор Місевич навчить готувати шашлик

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ви більше ніколи не будете їсти сухий та підгорілий шашлик! Народний кулінар Ігор Місевич підготував для вас неймовірне меню. Пікантний, ароматний, соковитий – класичний шашлик зі свинини. Неповторний салат з овочів-гриль. А також ексклюзивний сюрприз: найвідоміший грузинський соус для соковитого м’яса – сацибелі.

shashlykРазом з вами вчитися готувати смачний шашлик буде харизматична актриса театру і кіно Руслана Писанка. «Одного разу ми з друзями влаштували пікнік, всі приїхали з парами, – згадує Руслана. – Чоловіки вирішили напередодні травневих свят влаштувати змагання, хто краще посмажить шашлик. Друзі смажили по черзі м’ясо, і я погодилася взяти участь, оскільки на своїй кухні м’ясо я готую відмінно, а шашлик – особливо. І ось уявіть собі: навколо мої друзі з ідеальними шашликами, від вигляду яких слинки течуть, після чого з’являюся я з шашликом… який геть згорів».

Вмикайте телеканал СТБ вже 6 травня о 9 ранку і разом з Русланою Писанкою вчіться у Ігоря Місевича нюансів приготування смачного шашлику!

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром