Соковиті та ніжні індичі крильця в лимонній карамелі стануть відмінною закускою на вашому столі. Їхній секрет полягає в особливому лимонному маринаді, з додаванням соєвого соусу, імбиру та мускатного горіха. Всі ці інгредієнти прекрасно розм’якшують волокна та підкреслюють вишуканий смак індичого м’яса. Читайте докладніше в нашому матеріалі, як приготувати індичі крильця в лимонної карамелі.
Інгредієнти:
- індичі крильця – 2 шт.
- лимон – 1 шт.
- цукор – 50 г
- олія – 40 мл
- соєвий соус – 20 мл
- імбир мелений – 3 г
- мускатний горіх мелений – 2 г
- чорний мелений перець – 3 г
- вода – 100 мл
- сіль – 10 г
Читайте також: Цвітна капуста а-ля крильця баффало: рецепт приготування
Спосіб приготування:
- Приготуйте маринад: змішайте лимонний сік, сіль, цукор, соєвий соус, мелений імбир, мускатний горіх та чорний мелений перець.
- Кожне крильце розділіть по суглобах на дві частини, наколіть зубочисткою, покладіть в маринад і поставте в холодильник на 1 год.
- Потім просушіть, викладіть на сковорідку з пергаментом та олією, обсмажте по 5 хв. з кожного боку. Додайте маринад та воду, тушкуйте 20 хв. до готовності.
Video: Індичі крильця в лимонній карамелі: рецепт покроково
Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.