Кукурудзяні тортільяс від Ігоря Місевича


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Що таке іспанська тортилья? Як приготувати цю страву? Покроковий рецепт іспанської тортильи, а також детально про іспанські коржики читайте в матеріалі.

Що таке тортилья

Тортілья – це мексиканський тонкий коржик, приготовлений ​​з кукурудзяного або ж пшеничного борошна. У Мексиці тортилья – це одна з основних національних страв. Найчастіше коржі фарширують овочами та м’ясом.


Інгредієнти:

Кукурудза харчова молода – 2 шт.

Яйця – 4 шт.

Сметана 15% – 300 мл

Рослинно-вершкова суміш – 30 г

Пшеничне борошно – 200 г

Кукурудзяне борошно – 150 г

Цукор – 1 ст. л.

Сіль – 1 ч. Л.

Розпушувач – 1 ч. л.
Спосіб приготування:

Крок 1: З вареної кукурудзи зніміть зерна.

Крок 2: Змішайте рідкі інгредієнти – яйця, сметану і рослинно-вершкову суміш.

Крок 3: В окремому посуді змішайте сухі компоненти – пшеничне і кукурудзяне борошно, цукор, сіль, розпушувач.

Крок 4: Змішайте сухі компоненти з рідкими. Додайте зерна кукурудзи і розмішайте. Дайте тісту постояти 10 хв. в холодильнику.

Крок 5: Сковороду змажте рослинно-вершковою сумішшю. Обсмажте кожен корж по 2 хв. з кожного боку.

Video: Тортілья кукурудзяна: рецепт іспанських коржів

Що таке тортилья? Рецепт кукурудзяного тортильи? Читайте, як приготувати іспанську тортилью з кукурудзи від Ігоря Місевича


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити