Іспанський десерт з хліба «Пан де Калатрава»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

А ви знали, що можна приготувати приголомшливий іспанський десерт з батона? Цей інгредієнт точно знайдеться в кожному будинку. Як приготувати десерт з хліба? Вірніше з батона? У нашому матеріалі ви знайдете покроковий рецепт іспанського десерту з хліба – «Пан де Калатрава».

Інгредієнти:

  • батон – 500 г
  • молоко (2,5%) – 1 л
  • яйця – 7 шт.
  • цукор – 350 г
  • кориця – 1 паличка
  • лимон – 1 шт.
  • вода – 120 мл

Спосіб приготування:

  1. Закип’ятіть молоко разом з паличкою кориці і цедрою лимона, процідіть і остудіть.
  2. Яйця збийте з цукром в пишну піну, поступово вливаючи тепле молоко.
  3. З батона зріжте кірку і наріжте його скибочками.
  4. З води і цукру зваріть карамель, додайте до неї 1 ст. л. гарячого молока, перемішайте і зніміть з вогню.
  5. Вилийте в форму карамель так, щоб вона покрила дно і стінки. На карамель викладіть шматочки батона. Залийте хліб яєчно-молочною сумішшю.
  6. Поставте форму в деко, на третину наповнений водою. Надішліть в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хв.
  7. Після цього залиште десерт у формі на півгодини при кімнатній температурі, потім поставте на 1 годину в холодильник. Перед подачею – переверніть десерт на блюдо.

Video: Десерт із хліба «Пан де Калатрава»: іспанський рецепт

Як приготувати десерт з хліба? Вірніше з батона? Рецепт іспанського десерту з хліба - «Пан де Калатрава», ви знайдете в нашому матеріалі
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо