Іспанський десерт з хліба «Пан де Калатрава»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

А ви знали, що можна приготувати приголомшливий іспанський десерт з батона? Цей інгредієнт точно знайдеться в кожному будинку. Як приготувати десерт з хліба? Вірніше з батона? У нашому матеріалі ви знайдете покроковий рецепт іспанського десерту з хліба – «Пан де Калатрава».

Інгредієнти:

  • батон – 500 г
  • молоко (2,5%) – 1 л
  • яйця – 7 шт.
  • цукор – 350 г
  • кориця – 1 паличка
  • лимон – 1 шт.
  • вода – 120 мл

Спосіб приготування:

  1. Закип’ятіть молоко разом з паличкою кориці і цедрою лимона, процідіть і остудіть.
  2. Яйця збийте з цукром в пишну піну, поступово вливаючи тепле молоко.
  3. З батона зріжте кірку і наріжте його скибочками.
  4. З води і цукру зваріть карамель, додайте до неї 1 ст. л. гарячого молока, перемішайте і зніміть з вогню.
  5. Вилийте в форму карамель так, щоб вона покрила дно і стінки. На карамель викладіть шматочки батона. Залийте хліб яєчно-молочною сумішшю.
  6. Поставте форму в деко, на третину наповнений водою. Надішліть в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хв.
  7. Після цього залиште десерт у формі на півгодини при кімнатній температурі, потім поставте на 1 годину в холодильник. Перед подачею – переверніть десерт на блюдо.

Video: Десерт із хліба «Пан де Калатрава»: іспанський рецепт

Як приготувати десерт з хліба? Вірніше з батона? Рецепт іспанського десерту з хліба - «Пан де Калатрава», ви знайдете в нашому матеріалі
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму