Іспанський салат “Мигас”: рецепт покроковий


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Що приготувати з черствого білого хліба? Напевно, ви ніколи не готували іспанська салат Мигас! Читайте покроковий рецепт салату з черствим хлібом, який так популярний в Іспанії. Простий в приготуванні і з оригінальним смаком – Іспанська салат Мигас однозначно здивує вас і ваших близьких.

Інгредієнти:

  • білий хліб – 250 г
  • копчена свинина (грудинка) – 100 г
  • бекон – 50 г
  • масло – 40 мл
  • часник – 4 зубчики
  • лимон – 1 шт.
  • журавлина – 50 г
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • червоний мелений перець – 2 г
  • петрушка – 3 гілочки

Спосіб приготування:

  1. Черствий білий хліб без скоринки наріжте кубиками, збризніть їх присоленою водою, накрийте рушником і залиште на 10 хвилин.
  2. Роздавіть часник, обсмажте на олії протягом 3 хвилин і приберіть зі сковорідки. В ароматне масло викладіть шматочки копченої свинини та бекону, смажте 3 хвилини до появи скоринки і викладіть на паперові рушники.
  3. На ту ж сковороду покладіть кубики хліба, смажте 5 хвилин до рум’яності.
  4. Далі поверніть на сковороду копченості, приправте соком лимона, сіллю, чорним меленим перцем і червоним меленим перцем, присипте салат журавлиною і петрушкою.

Video: Іспанський салат Мигас: рецепт з черствим хлібом

Що приготувати з черствого білого хліба? Іспанський салат Мигас! Читайте покроковий рецепт салату з черствим хлібом, який популярний в Іспанії. Іспанський салат Мигас здивує вас своїм оригінальним смаком і простотою приготування


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею