Іспанський салат “Мигас”: рецепт покроковий

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Що приготувати з черствого білого хліба? Напевно, ви ніколи не готували іспанська салат Мигас! Читайте покроковий рецепт салату з черствим хлібом, який так популярний в Іспанії. Простий в приготуванні і з оригінальним смаком – Іспанська салат Мигас однозначно здивує вас і ваших близьких.

Інгредієнти:

  • білий хліб – 250 г
  • копчена свинина (грудинка) – 100 г
  • бекон – 50 г
  • масло – 40 мл
  • часник – 4 зубчики
  • лимон – 1 шт.
  • журавлина – 50 г
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • червоний мелений перець – 2 г
  • петрушка – 3 гілочки

Спосіб приготування:

  1. Черствий білий хліб без скоринки наріжте кубиками, збризніть їх присоленою водою, накрийте рушником і залиште на 10 хвилин.
  2. Роздавіть часник, обсмажте на олії протягом 3 хвилин і приберіть зі сковорідки. В ароматне масло викладіть шматочки копченої свинини та бекону, смажте 3 хвилини до появи скоринки і викладіть на паперові рушники.
  3. На ту ж сковороду покладіть кубики хліба, смажте 5 хвилин до рум’яності.
  4. Далі поверніть на сковороду копченості, приправте соком лимона, сіллю, чорним меленим перцем і червоним меленим перцем, присипте салат журавлиною і петрушкою.

Video: Іспанський салат Мигас: рецепт з черствим хлібом

Що приготувати з черствого білого хліба? Іспанський салат Мигас! Читайте покроковий рецепт салату з черствим хлібом, який популярний в Іспанії. Іспанський салат Мигас здивує вас своїм оригінальним смаком і простотою приготування
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму