Смарагдові реберця в часниково-цибулевому маринаді: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати смарагдові реберця в часниково-цибулевому маринаді? Переможниця 6 сезону «МастерШеф» Асмік Гаспарян поділилася цим дивовижним рецептом. Дивіться в нашому матеріалі як приготувати смарагдові реберця в часниково-цибулевому маринаді і приготуйте його для своїх близьких.

Читайте також: Свинячі реберця з соусом барбекю від Сергія Калініна

Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1 кг
  • цибуля – 1 шт.
  • стебла селери – 3 шт.
  • часник – 4 зубчики
  • сушений розмарин – 2 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • білий мелений перець – 3 г
  • паприка – 4 г
  • сіль – 10 г
  • коньяк – 40 мл

Для соуса:

  • олія – 40 мл
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • помідори у власному соку – 400 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 5 г
  • цукор – 8 г
  • сушений розмарин – 3 г

Читайте також: Червоний каррі з реберцями: рецепт приготування

Для паніровки:

  • панірувальні сухарі – 120 г
  • сухий часник – 3 г
  • петрушка – 30 гілочок
  • яйця – 2 шт.

Спосіб приготування:

    1. Приготуйте маринад: покладіть у чашу блендера розрізану цибулину, порізані кубиком стебла селери, часник, сушений розмарин, чорний та білий мелений перець, паприку, сіль та коньяк. Перебийте до однорідності.
    2. Покладіть у маринад реберця, розрізані на порції по одній кісточці. Перемішайте, накрийте плівкою і поставте у холодильник на 3 год.
    3. Потім просушіть реберця та викладіть на деко з пергаментом. Накрийте фольгою та запікайте впродовж 20 хв. за температури 180°С.
    4. Для соусу – обсмажте на олії до м‘якості подрібнену цибулю, додайте подрібнений часник, смажте ще 1 хв. Потім додайте помідори у власному соку без шкірки, злегка роздавлені виделкою. Поперчіть, посоліть, покладіть цукор та розмарин. Тушкуйте 15 хв. на повільному вогні.
    5. Для паніровки – перебийте до однорідної крихти панірувальні сухарі, сушений часник та петрушку. З‘єднайте паніровку зі збитими до легкої піни білками, обережно перемішайте.
    6. Запечені та остиглі реберця обкачайте у паніровці, викладіть на деко з пергаментом та поставте на 5 хв. у розігріту до 180°С духовку. Подавайте з соусом.

Video: Смарагдові реберця в часниково-цибульному маринаді: рецепт покроково

Як приготувати смарагдові реберця в часниково-цибулевому маринаді? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте больше интересных новостей в Viber и Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею