Кабачкова ікра на зиму: рецепт покроковий

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ніжна і пікантна кабачкова ікра на нашу простому рецептом виходить дуже смачною. Спробуйте!

Кабачкова ікра на зиму за нашим рецептом, виходить ніжною і пікантною. Як приготувати кабачкову ікру без стерилізації ми вже розповідали, а класичний рецепт ви знайдете в цьому матеріалі.

ГОТУЄМО З НАМИ
Кабачковий торт

Кабачкова ікра на зиму – інгредієнти:

  • кабачки – 1 кг
  • морква – 300 г
  • цибуля – 300 г
  • помідори – 300 г
  • зелень кропу і петрушки – 50 г
  • лимонна кислота – 0,5 ч. л.
  • рослинне масло – 100 мл
  • томатна паста – 1 ч. л.
  • сіль – 2 ч. л.
  • цукор – 1 ч. л.
  • чорний перець – 0,5 ч. л.

кабачкова ікра на зиму

Кабачкова ікра на зиму – спосіб приготування:

  1. Кабачки очистіть від шкірки, наріжте кубиками 2х2 см. Присипте сіллю, перемішайте, відставте на 20 хвилин, щоб пішла зайва волога.
  2. Підготуйте овочі: цибулю наріжте півкільцями 5 мм, моркву наріжте брусочками. Помідори очистіть від шкірки, опустивши їх спочатку в гарячу, а потім у холодну воду. Наріжте кубиками.
  3. Злийте з кабачків зайву рідину і відіжміть їх руками.
  4. Всі овочі обсмажте окремо на розігрітому рослинному маслі. Готові овочі перекладіть в чавунну каструлю, додавши рослинного масла, щоб ікра не подгорала.
  5. Овочі подрібніть блендером. Додайте сіль, томатну пасту і варіть кабачкову ікру 30-40 хвилин, щоб випарувалася зайва рідина. За 5 хвилин до кінця варіння додайте в кабачкову ікру лимонну кислоту, подрібнену зелень, перець, посоліть за смаком. Стерилізуйте скляні банки, кришки і ополоник. Розкладіть готову ікру по банкам і закатайте.

ГОТУЄМО З НАМИ
Кабачки в кетчупі чилі на зиму

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею