Кабачкова ікра на зиму: рецепт покроковий

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ніжна і пікантна кабачкова ікра на нашу простому рецептом виходить дуже смачною. Спробуйте!

Кабачкова ікра на зиму за нашим рецептом, виходить ніжною і пікантною. Як приготувати кабачкову ікру без стерилізації ми вже розповідали, а класичний рецепт ви знайдете в цьому матеріалі.

ГОТУЄМО З НАМИ
Кабачковий торт

Кабачкова ікра на зиму – інгредієнти:

  • кабачки – 1 кг
  • морква – 300 г
  • цибуля – 300 г
  • помідори – 300 г
  • зелень кропу і петрушки – 50 г
  • лимонна кислота – 0,5 ч. л.
  • рослинне масло – 100 мл
  • томатна паста – 1 ч. л.
  • сіль – 2 ч. л.
  • цукор – 1 ч. л.
  • чорний перець – 0,5 ч. л.

кабачкова ікра на зиму

Кабачкова ікра на зиму – спосіб приготування:

  1. Кабачки очистіть від шкірки, наріжте кубиками 2х2 см. Присипте сіллю, перемішайте, відставте на 20 хвилин, щоб пішла зайва волога.
  2. Підготуйте овочі: цибулю наріжте півкільцями 5 мм, моркву наріжте брусочками. Помідори очистіть від шкірки, опустивши їх спочатку в гарячу, а потім у холодну воду. Наріжте кубиками.
  3. Злийте з кабачків зайву рідину і відіжміть їх руками.
  4. Всі овочі обсмажте окремо на розігрітому рослинному маслі. Готові овочі перекладіть в чавунну каструлю, додавши рослинного масла, щоб ікра не подгорала.
  5. Овочі подрібніть блендером. Додайте сіль, томатну пасту і варіть кабачкову ікру 30-40 хвилин, щоб випарувалася зайва рідина. За 5 хвилин до кінця варіння додайте в кабачкову ікру лимонну кислоту, подрібнену зелень, перець, посоліть за смаком. Стерилізуйте скляні банки, кришки і ополоник. Розкладіть готову ікру по банкам і закатайте.

ГОТУЄМО З НАМИ
Кабачки в кетчупі чилі на зиму

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кофе с вишней, кофе с вишней рецепт, как приготовить кофе с вишней, рецепт приготовления кофе с вишней, состав кофе с вишней
Кава з вишнею
рецепт с фото джема из красной смородины, рецепт приготовления джема из красной смородины с фото, как приготовить джем из красной смородины рецепт с фото
Джем з порічки (фото)