Каббес: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Каббес – це страва німецької кухні з тушкованої квашеної капусти та м’яса, зокрема – свинячого рильця. Ця страва дуже ситна та доступна кожному. Особливої пікантності каббесу додають журавлина, ягоди ялівцю, кмин і біле вино. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт приготування каббеса.

Інгредієнти:

  • свиняче рильце – 1 шт.
  • квашена капуста – 200 г
  • яблуко – 1 шт.
  • ягоди ялівця – 5 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • біле сухе вино – 125 мл
  • кмин – 3 г
  • сіль – 5 г
  • цукор – 25 г
  • чорнослив – 10 шт.
  • журавлина – 50 г

Читайте також: Цвітна капуста а-ля крильця баффало: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Свиняче рильце замочіть на 3 год. у холодній воді, очистіть. Відріжте п’ятачок та порубайте рильце великими шматками. Покладіть у окріп, варіть 1 год.
  2. Яблуко наріжте скибками, цибулю – соломкою. Змішайте з квашеною капустою та додайте розтерті у ступці ягоди ялівцю, сіль та кмин. Перекладіть капустяну масу до томленого рильця, перемішайте. Тушкуйте на малому вогні ще 1 год. під кришкою.
  3. Потім додайте порізаний чорнослив, біле сухе вино та цукор. Перемішайте та тушкуйте ще 10 хв. Готовий каббес присипте журавлиною.

Video: Каббес: рецепт покроково

Як приготувати каббес? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму