Каббес: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Каббес – це страва німецької кухні з тушкованої квашеної капусти та м’яса, зокрема – свинячого рильця. Ця страва дуже ситна та доступна кожному. Особливої пікантності каббесу додають журавлина, ягоди ялівцю, кмин і біле вино. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт приготування каббеса.

Інгредієнти:

  • свиняче рильце – 1 шт.
  • квашена капуста – 200 г
  • яблуко – 1 шт.
  • ягоди ялівця – 5 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • біле сухе вино – 125 мл
  • кмин – 3 г
  • сіль – 5 г
  • цукор – 25 г
  • чорнослив – 10 шт.
  • журавлина – 50 г

Читайте також: Цвітна капуста а-ля крильця баффало: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Свиняче рильце замочіть на 3 год. у холодній воді, очистіть. Відріжте п’ятачок та порубайте рильце великими шматками. Покладіть у окріп, варіть 1 год.
  2. Яблуко наріжте скибками, цибулю – соломкою. Змішайте з квашеною капустою та додайте розтерті у ступці ягоди ялівцю, сіль та кмин. Перекладіть капустяну масу до томленого рильця, перемішайте. Тушкуйте на малому вогні ще 1 год. під кришкою.
  3. Потім додайте порізаний чорнослив, біле сухе вино та цукор. Перемішайте та тушкуйте ще 10 хв. Готовий каббес присипте журавлиною.

Video: Каббес: рецепт покроково

Як приготувати каббес? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити