Каббес: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Каббес – це страва німецької кухні з тушкованої квашеної капусти та м’яса, зокрема – свинячого рильця. Ця страва дуже ситна та доступна кожному. Особливої пікантності каббесу додають журавлина, ягоди ялівцю, кмин і біле вино. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт приготування каббеса.

Інгредієнти:

  • свиняче рильце – 1 шт.
  • квашена капуста – 200 г
  • яблуко – 1 шт.
  • ягоди ялівця – 5 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • біле сухе вино – 125 мл
  • кмин – 3 г
  • сіль – 5 г
  • цукор – 25 г
  • чорнослив – 10 шт.
  • журавлина – 50 г

Читайте також: Цвітна капуста а-ля крильця баффало: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Свиняче рильце замочіть на 3 год. у холодній воді, очистіть. Відріжте п’ятачок та порубайте рильце великими шматками. Покладіть у окріп, варіть 1 год.
  2. Яблуко наріжте скибками, цибулю – соломкою. Змішайте з квашеною капустою та додайте розтерті у ступці ягоди ялівцю, сіль та кмин. Перекладіть капустяну масу до томленого рильця, перемішайте. Тушкуйте на малому вогні ще 1 год. під кришкою.
  3. Потім додайте порізаний чорнослив, біле сухе вино та цукор. Перемішайте та тушкуйте ще 10 хв. Готовий каббес присипте журавлиною.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити