Як приготувати кабоча сюмаї? Це традиційні япоснкіе пельмені, приготовані на пару. Робити їх зовсім не складно, а смак виходить відмінним. Порадуйте своїх близьких цікавою стравою – приготуйте кабоча сюмаї за нашим покроковим рецептом.
Читайте також: Пельмені з лісовими грибами: рецепт приготування
Інгредієнти:
Для тіста:
- борошно – 350 г
- гарбуз – 500 г
- сіль – 5 г
- олія – 40 мл
Для начинки:
- гарбуз – 100 г
- куряче філе – 500 г
- цибуля ріпчаста – 3 шт.
- соєвий соус – 50 мл
- чорний мелений перець – 3 г
- мелений коріандр – 2 г
- сіль – 5 г
- корінь імбиру – 4 см
- цибуля зелена – 2 стебла
Читайте також: Дюшбара
Спосіб приготування:
- Приготуйте начинку: потовчіть запечений гарбуз, додайте до пюре рубаний курячий фарш, подрібнуну цибулю, перець, коріандр, сіль, подрібнений корінь імбиру та зелену цибулю. Перемішайте і поставте у холодильник на 30 хв.
- Для тіста – перебийте у блендері запечений гарбуз, потім перетріть через сито. Додайте сіль та борошно. Вимісіть тісто, скачайте в ковбаску та розділіть на 12 шматочків.
- Кожен шматок розкачайте у кружальця, діаметром 10-12 см. Викладіть на них начинку, стягніть над начинкою краї тіста. Відваріть сюмаї у пароварці, змащеній олією, впродовж 10-15 хв.