Кабоча Сюмаї: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати кабоча сюмаї? Це традиційні япоснкіе пельмені, приготовані на пару. Робити їх зовсім не складно, а смак виходить відмінним. Порадуйте своїх близьких цікавою стравою – приготуйте кабоча сюмаї за нашим покроковим рецептом.

Читайте також: Пельмені з лісовими грибами: рецепт приготування

Інгредієнти:

Для тіста:

  • борошно – 350 г
  • гарбуз – 500 г
  • сіль – 5 г
  • олія – 40 мл

Для начинки:

  • гарбуз – 100 г
  • куряче філе – 500 г
  • цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • соєвий соус – 50 мл
  • чорний мелений перець – 3 г
  • мелений коріандр – 2 г
  • сіль – 5 г
  • корінь імбиру – 4 см
  • цибуля зелена – 2 стебла

Читайте також: Дюшбара

Спосіб приготування:

    1. Приготуйте начинку: потовчіть запечений гарбуз, додайте до пюре рубаний курячий фарш, подрібнуну цибулю, перець, коріандр, сіль, подрібнений корінь імбиру та зелену цибулю. Перемішайте і поставте у холодильник на 30 хв.
    2. Для тіста – перебийте у блендері запечений гарбуз, потім перетріть через сито. Додайте сіль та борошно. Вимісіть тісто, скачайте в ковбаску та розділіть на 12 шматочків.
    3. Кожен шматок розкачайте у кружальця, діаметром 10-12 см. Викладіть на них начинку, стягніть над начинкою краї тіста.  Відваріть сюмаї у пароварці, змащеній олією, впродовж 10-15 хв.

Video: Кабоча сюмаї: рецепт покроково

Як приготувати кабоча сюмаї? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити