Кабоча Сюмаї: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати кабоча сюмаї? Це традиційні япоснкіе пельмені, приготовані на пару. Робити їх зовсім не складно, а смак виходить відмінним. Порадуйте своїх близьких цікавою стравою – приготуйте кабоча сюмаї за нашим покроковим рецептом.

Читайте також: Пельмені з лісовими грибами: рецепт приготування

Інгредієнти:

Для тіста:

  • борошно – 350 г
  • гарбуз – 500 г
  • сіль – 5 г
  • олія – 40 мл

Для начинки:

  • гарбуз – 100 г
  • куряче філе – 500 г
  • цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • соєвий соус – 50 мл
  • чорний мелений перець – 3 г
  • мелений коріандр – 2 г
  • сіль – 5 г
  • корінь імбиру – 4 см
  • цибуля зелена – 2 стебла

Читайте також: Дюшбара

Спосіб приготування:

    1. Приготуйте начинку: потовчіть запечений гарбуз, додайте до пюре рубаний курячий фарш, подрібнуну цибулю, перець, коріандр, сіль, подрібнений корінь імбиру та зелену цибулю. Перемішайте і поставте у холодильник на 30 хв.
    2. Для тіста – перебийте у блендері запечений гарбуз, потім перетріть через сито. Додайте сіль та борошно. Вимісіть тісто, скачайте в ковбаску та розділіть на 12 шматочків.
    3. Кожен шматок розкачайте у кружальця, діаметром 10-12 см. Викладіть на них начинку, стягніть над начинкою краї тіста.  Відваріть сюмаї у пароварці, змащеній олією, впродовж 10-15 хв.

Video: Кабоча сюмаї: рецепт покроково

Як приготувати кабоча сюмаї? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить на день благодарения, меню на день благодарения, рецепты блюд на день благодарения, рецепты на день благодарения, запеченная индейка, клюквенный соус, тыквенный суп, пирог из тыквы, яблочный сидр
Що приготувати на День подяки: 5 рецептів
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт