Як правильно чистити моркву?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

На кухні шоу «Все буде смачно!», ведуча Надія Матвєєва, кулінарний експерт Наталія Левензон і лікар Людмила Шупенюк з’ясували, який спосіб чищення моркви найбільш швидкий і правильний – вони випробували металеву губку, ніж і спеціальну овощечистку.

iStock-493338584Всі способи виявилися приблизно однаковими за часом. Але овощечистка зрізує шкірку морквини, в якій міститься багато корисних вітамінів. Використовуючи ніж та зрізуючи тільки верхню (грубу) частину шкірки, ми отримуємо неякісну чистку, тому що в нерівностях залишається бруд. А ось металева губка очищає морквину в найбільш важкодоступних місцях і не зрізає верхній шар шкірки. Після чищення моркви треба ретельно її помити і покласти у велику миску з водою, щоб вона не сохла до початку приготування.

Video: Как правильно чистить морковку?

Кулинарный эксперт шоу Все Буде Смачно Наталья Левензон объяснила, почему нож и специальная овощечистка не подходят для читки моркови...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)