Як правильно чистити моркву?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

На кухні шоу «Все буде смачно!», ведуча Надія Матвєєва, кулінарний експерт Наталія Левензон і лікар Людмила Шупенюк з’ясували, який спосіб чищення моркви найбільш швидкий і правильний – вони випробували металеву губку, ніж і спеціальну овощечистку.

iStock-493338584Всі способи виявилися приблизно однаковими за часом. Але овощечистка зрізує шкірку морквини, в якій міститься багато корисних вітамінів. Використовуючи ніж та зрізуючи тільки верхню (грубу) частину шкірки, ми отримуємо неякісну чистку, тому що в нерівностях залишається бруд. А ось металева губка очищає морквину в найбільш важкодоступних місцях і не зрізає верхній шар шкірки. Після чищення моркви треба ретельно її помити і покласти у велику миску з водою, щоб вона не сохла до початку приготування.

Video: Как правильно чистить морковку?

Кулинарный эксперт шоу Все Буде Смачно Наталья Левензон объяснила, почему нож и специальная овощечистка не подходят для читки моркови...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму