Печиво з вівсяних пластівців


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

iStock-577345390

Інгредієнти для печива з вівсяних пластівців

  • вівсяні пластівці – 150 г
  • борошно – 300 г
  • вершкове масло – 200 г
  • цукор – 150 г
  • вода – 75 мл
  • сода – 2 г
  • лимонна кислота – 2 г
  • яйце – 1 шт.
  • родзинки – 50 г
  • ванільний цукор – 1 ч. л.
  • сіль – 2 г

iStock-648377360

 

Як приготувати печиво з вівсяних пластівців

  1. Вівсяні пластівці просійте через сито. Підсушіть їх на сковороді впродовж 10 хвилин, час від часу помішуючи. Охолодіть до кімнатної температури та подрібніть у блендері.
  2. Родзинки промийте, залийте гарячою водою і залиште на 5 хвилин. Злийте з них воду та перекладіть родзинки на паперовий рушник. Подрібніть їх ножем.
  3. У сотейник налийте воду. В центр гіркою висипте цукор. Доведіть суміш до кипіння і проваріть упродовж 5-10 хвилин. Соду і лимонну кислоту змішайте з теплою водою та додайте до сиропу. Перемішайте все до однорідності та охолодіть до кімнатної температури.
  4. Масло кімнатної температури разом з патокою збийте міксером. Додайте яйце та збийте міксером ще 3-4 хвилини.
  5. Змішайте пшеничне борошно, вівсяне борошно, сіль, ванільний цукор та пластівці. Додайте суміш до рідкої маси. Також додайте родзинки та замісіть тісто. Поставте його в холодильник на 30 хвилин.
  6. Дістаньте тісто та скачайте з нього кульки діаметром 3 см. Деко застеліть пергаментом. Викладіть на нього кульки на відстані 7 см одна від одної. На кожну кульку покладіть кільце з пластикової пляшки і натисніть на пальцем.
  7. Випікайте печиво за температури 200 градусів упродовж 10-12 хвилин – до золотисто-коричневого кольору. Дістаньте печиво з духовки та перекладіть на плоску тарілку. Охолодіть до кімнатної температури.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Тістечка “Картопля”



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити