Печиво з вівсяних пластівців

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

iStock-577345390

Інгредієнти для печива з вівсяних пластівців

  • вівсяні пластівці – 150 г
  • борошно – 300 г
  • вершкове масло – 200 г
  • цукор – 150 г
  • вода – 75 мл
  • сода – 2 г
  • лимонна кислота – 2 г
  • яйце – 1 шт.
  • родзинки – 50 г
  • ванільний цукор – 1 ч. л.
  • сіль – 2 г

iStock-648377360

 

Як приготувати печиво з вівсяних пластівців

  1. Вівсяні пластівці просійте через сито. Підсушіть їх на сковороді впродовж 10 хвилин, час від часу помішуючи. Охолодіть до кімнатної температури та подрібніть у блендері.
  2. Родзинки промийте, залийте гарячою водою і залиште на 5 хвилин. Злийте з них воду та перекладіть родзинки на паперовий рушник. Подрібніть їх ножем.
  3. У сотейник налийте воду. В центр гіркою висипте цукор. Доведіть суміш до кипіння і проваріть упродовж 5-10 хвилин. Соду і лимонну кислоту змішайте з теплою водою та додайте до сиропу. Перемішайте все до однорідності та охолодіть до кімнатної температури.
  4. Масло кімнатної температури разом з патокою збийте міксером. Додайте яйце та збийте міксером ще 3-4 хвилини.
  5. Змішайте пшеничне борошно, вівсяне борошно, сіль, ванільний цукор та пластівці. Додайте суміш до рідкої маси. Також додайте родзинки та замісіть тісто. Поставте його в холодильник на 30 хвилин.
  6. Дістаньте тісто та скачайте з нього кульки діаметром 3 см. Деко застеліть пергаментом. Викладіть на нього кульки на відстані 7 см одна від одної. На кожну кульку покладіть кільце з пластикової пляшки і натисніть на пальцем.
  7. Випікайте печиво за температури 200 градусів упродовж 10-12 хвилин – до золотисто-коричневого кольору. Дістаньте печиво з духовки та перекладіть на плоску тарілку. Охолодіть до кімнатної температури.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Тістечка “Картопля”

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею