Як вибрати ріпчасту, білу і червону цибулю?


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Існують сотні сортів цибулі, але найпоширеніші – це ріпчаста, біла і червона.

Незважаючи на гостроту – в ріпчастій цибулі найбільше цукру (9-18%). Вона відмінно підходить для смаження, швидко карамелізується і набуває солодкуватого смаку.

iStock-525245611

У білій цибулі цукру менше, але також менше і ефірних масел, тому вона здається солодше ріпчастої. Біла цибуля швидко розварюється, тому її краще використовувати для приготування салатів.

Червона цибуля менш гірка, має ніжний смак і добре виглядає в якості прикраси. Її можна смажити і запікати. Завдяки тому, що вона не має яскраво вираженого аромату, її використовують для приготування десертів.

iStock-480134211

Смачні страви виходять з хороших і якісних продуктів. Тому, вибираючи цибулю на ринку або в магазині, уважно оглядайте цибулини – на них не повинно бути ніяких плям. Лушпиння і черешок повинні бути сухими, а сама цибулина твердою, без вм’ятин і пружних місць. Якщо ви стиснете в долоні цибулину і почуєте хрускіт, це гарная цибуля.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Луково-яблочный пирог

Окунь, запеченный на луковой подушке

Фаршированный лук по-грузински

Video: Як вибрати ріпчасту, білу і червону цибулю?

Дивіться правила вибору ріпчастої, білої та червоної цибулі на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити