Калабрійські пончики

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

5978840b452c4_iStock-653943182

Інгредієнти для калабрійських пончиків (на 20 штук)

  • Дріжджі сухі – 2 ч. л.
  • Картопля – 4 шт.
  • Борошно – 500 г
  • Молоко – 200 мл
  • Сіль
  • Олія соняшникова – 300-500 мл
  • Моцарелла – 200 г
  • Шинка – 250 г

Як приготувати калабрійські пончики

  1. Помийте, почистіть, наріжте великими шматками і зваріть картоплю. Додайте молоко і зробіть пюре.
  2. Змішайте борошно, інстантні дріжджі та сіль – додайте до охололого пюре. Залиште тісто в теплому місці на 30-40 хв.
  3. Наріжте маленькими кубиками сир і шинку. З невеликої кількості тіста зліпіть руками корж, покладіть посередині начинку і загніть краї до центру. Покладіть на стіл швом вниз, накрийте долонею і зробіть 15-20 кругових рухів.
  4. У добре розігрітий фритюр кладіть калабрійські пончики швом вниз. Готуйте 1,5-2 хвилин з кожного боку до рум’яної скоринки.

Video: Як приготувати калабрійські пончики?

Дивіться рецепт калабрійських пончиків на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)