Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Приворожити кохану допоможе вишукане каре телятини. М’ясо обсмажують у лимонній паніровці та додають соус із селери. Подавайте страву з підсмаженими помідорами чері. Якщо ви хочете зробити своїй дамі пропозицію, то можете надіти кільце прямо на реберце. Читайте в нашому матеріалі, як приготувати каре телятини «Приворотне зілля».

Інгредієнти: 

  • каре телятини – 1 кг
  • лимон – 1 шт.
  • помідори чері – 15 шт.
  • сметана (15%) – 40 мл
  • панірувальні сухарі – 125 г
  • олія – 60 мл
  • сушена петрушка – 20 г
  • сушений розмарин – 15 г
  • сушений чебрець – 15 г
  • сіль – 30 г
  • чорний мелений перець – 14 г
  • корінь селери – 300 г
  • молоко (3,2%) – 300 мл

Спосіб приготування:

  1. Зріжте надлишки жиру та прожилки на м’ясі, зачистіть ребра від м’яса та плівки. Натріть каре сіллю та чорним меленим перцем. Приготуйте паніровку з лимонної цедри, панірувальних сухарів, солі, чорного меленого перцю, сушеної петрушки, сушеного розмарину та сушеного чебрецю. Обкачайте каре у прянощах та залиште на 2 год.
  2. Обсмажте каре на олії з усіх боків до золотавої скоринки впродовж 7 хв. Потім обгорніть фольгою зачищені кісточки та викладіть каре на деко з пергаментом. Запікайте 40 хв. за температури 180˚С.
  3. Після запікання зніміть фольгу з кісточок та розріжте каре між ребрами на порційні шматки. За бажанням надягніть на одне з реберець продезінфіковану каблучку.
  4. Для соусу – відваріть у молоці нарізаний кубиком корінь селери. Відкиньте на друшляк, потім перебийте у чаші блендера до однорідності, додайте сметану, сіль, чорний мелений перець і ще раз перебийте.
  5. Обсмажте впродовж 1 хв. на сильному вогні помідори чері з сіллю та чорним меленим перцем. Прикрасьте каре телятини свіжими листочками чебрецю, подавайте зі смаженими помідорами чері та соусом з селери.

Читайте також: Рулька, фарширована грибами: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Тигровий чізкейк від Лізи Глинської
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Домашній чізкейк без випічки
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить вишневый чизкейк без выпечки пошагово
Вишневий чізкейк без випічки (фоторецепт)
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів