Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
З картоплі завжди можна приготувати приголомшливий обід! Рецепт картоплі з паремзаном і чебрецем не вимагає особливої кулінарної вправності і не займе багато часу

Складові:

  • 3 ст. л. розтопленого вершкового масла
  • 25 г пармезану (або будь-якого іншого сиру твердих сортів)
  • 3 г часникового порошку (можна замінити зубчиками часнику)
  • 1 ч. Л. листя чебрецю
  • сіль і чорний перець за смаком
  • 8-10 середніх картоплин

Спосіб приготування:

Поки розігрівається духовка до 190 ° С, нарізаємо картоплю тонкими скибочками.

Кладемо скибочки картоплі в більшу миску, додаємо розтоплене вершкове масло, тертий пармезан, свіжий чебрець, часник, сіль і перець. Ретельно перемішуємо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Картопляний гратен з вершками

Змащуємо форму для кексів вершковим маслом.

Викладаємо скибочки картоплі так, щоб верхівка була трохи вище країв форми. Верхівку посипаємо перцем.

Запікаємо картопля близько години, виймаємо з духовки і даємо охолонути 5 хвилин. Дістаємо з форми і посипаємо пармезаном, чебрецем чи будь-який інший свіжою зеленню.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)