Полуничний джем: рецепт-п’ятихвилинка від Жені Клопотенко


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

iStock-5337258262

Під кінець полуничного сезону на прилавках можна знайти тільки пом’яті та переспілі ягоди. Такі не смачно їсти просто так, та й варення з них не зробиш, а от джем – запросто. Як приготувати полуничний джем всього за 5 хвилин? Рецептом поділився переможець «МастерШефа» Євген Клопотенко.

Інгредієнти для полуничного джему

  • полуниця – 600 г
  • цукор – 200 г
  • лимон – 1 шт.

Як приготувати полуничний джем

  1. Промиту та почищену від хвостиків полуницю подрібніть блендером на пюре і викладіть у сотейник. Додайте цукор та лимонний сік.
  2. Проваріть джем 5 хвилин на повільному вогні, помішуючи. Потім перекладіть у чисту суху банку, закрийте кришкою.
  3. Остудіть та зберігайте в холодильнику впродовж 30 днів.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Абрикосове варення



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити