Консервована кролятина: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Консервування – чудовий спосіб, щоб зберегти м’ясо кролика з усіма корисними властивостями протягом одного року. Попередньо слід добре протушкувати кролятину з овочами і прянощами на повільному вогні. У підсумку ви отримаєте ароматне, легкозасвоюване та готове до вживання м’ясо. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт консервованої кролятини.

Інгредієнти:

  • кролятина – 1,5 кг
  • морква – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • цибуля-порей – 1 шт.
  • стебло селери – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • олія – 120 мл
  • вода – 2 л
  • гвоздика – 2 шт.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • перець духмяний горошком – 2 шт.
  • перець чорний горошком – 10 шт.
  • шавлія – 1 гілочка
  • майоран сушений  – 2 г
  • чебрець сушений – 3 г
  • сіль – 30 г

Читайте також: Гарбуз, консервований в ананасовому соку: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Покладіть у воду крупно нарізану моркву, ріпчасту цибулю та порей, стебло селери та розчавлений часник. Приправте сушеним чебрецем, сушеним майораном, гвоздикою, лавровим листом, духмяним та чорним перцем горошком, листям шавлії та сіллю. Доведіть до кипіння.
  2. Покладіть до овочів розібрану на шматки тушку кролика. Варіть 1,5 год. на мінімальному вогні. Відділіть м‘ясо від кісток, розкладіть по стерилізованих банках, залийте бульйоном, не доходячи до країв банки 3 см. Потім влийте олію.
  3. Горлечка банок протріть серветкою, змоченою в оцті. Накрийте кришками. Дайте охолонути до кімнатної температури, потім відправте у холодильник на добу.

Читайте також: Рецепти салатів олів’є: топ-5

Video: Консервована кролятина: рецепт покроково

Як приготувати консервовану кролятину? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею