Консервована кролятина: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Консервування – чудовий спосіб, щоб зберегти м’ясо кролика з усіма корисними властивостями протягом одного року. Попередньо слід добре протушкувати кролятину з овочами і прянощами на повільному вогні. У підсумку ви отримаєте ароматне, легкозасвоюване та готове до вживання м’ясо. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт консервованої кролятини.

Інгредієнти:

  • кролятина – 1,5 кг
  • морква – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • цибуля-порей – 1 шт.
  • стебло селери – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • олія – 120 мл
  • вода – 2 л
  • гвоздика – 2 шт.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • перець духмяний горошком – 2 шт.
  • перець чорний горошком – 10 шт.
  • шавлія – 1 гілочка
  • майоран сушений  – 2 г
  • чебрець сушений – 3 г
  • сіль – 30 г

Читайте також: Гарбуз, консервований в ананасовому соку: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Покладіть у воду крупно нарізану моркву, ріпчасту цибулю та порей, стебло селери та розчавлений часник. Приправте сушеним чебрецем, сушеним майораном, гвоздикою, лавровим листом, духмяним та чорним перцем горошком, листям шавлії та сіллю. Доведіть до кипіння.
  2. Покладіть до овочів розібрану на шматки тушку кролика. Варіть 1,5 год. на мінімальному вогні. Відділіть м‘ясо від кісток, розкладіть по стерилізованих банках, залийте бульйоном, не доходячи до країв банки 3 см. Потім влийте олію.
  3. Горлечка банок протріть серветкою, змоченою в оцті. Накрийте кришками. Дайте охолонути до кімнатної температури, потім відправте у холодильник на добу.

Читайте також: Рецепти салатів олів’є: топ-5

Video: Консервована кролятина: рецепт покроково

Як приготувати консервовану кролятину? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити