Консервована кролятина: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Консервування – чудовий спосіб, щоб зберегти м’ясо кролика з усіма корисними властивостями протягом одного року. Попередньо слід добре протушкувати кролятину з овочами і прянощами на повільному вогні. У підсумку ви отримаєте ароматне, легкозасвоюване та готове до вживання м’ясо. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт консервованої кролятини.

Інгредієнти:

  • кролятина – 1,5 кг
  • морква – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • цибуля-порей – 1 шт.
  • стебло селери – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • олія – 120 мл
  • вода – 2 л
  • гвоздика – 2 шт.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • перець духмяний горошком – 2 шт.
  • перець чорний горошком – 10 шт.
  • шавлія – 1 гілочка
  • майоран сушений  – 2 г
  • чебрець сушений – 3 г
  • сіль – 30 г

Читайте також: Гарбуз, консервований в ананасовому соку: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Покладіть у воду крупно нарізану моркву, ріпчасту цибулю та порей, стебло селери та розчавлений часник. Приправте сушеним чебрецем, сушеним майораном, гвоздикою, лавровим листом, духмяним та чорним перцем горошком, листям шавлії та сіллю. Доведіть до кипіння.
  2. Покладіть до овочів розібрану на шматки тушку кролика. Варіть 1,5 год. на мінімальному вогні. Відділіть м‘ясо від кісток, розкладіть по стерилізованих банках, залийте бульйоном, не доходячи до країв банки 3 см. Потім влийте олію.
  3. Горлечка банок протріть серветкою, змоченою в оцті. Накрийте кришками. Дайте охолонути до кімнатної температури, потім відправте у холодильник на добу.

Читайте також: Рецепти салатів олів’є: топ-5

Video: Консервована кролятина: рецепт покроково

Як приготувати консервовану кролятину? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кофе с вишней, кофе с вишней рецепт, как приготовить кофе с вишней, рецепт приготовления кофе с вишней, состав кофе с вишней
Кава з вишнею
рецепт с фото джема из красной смородины, рецепт приготовления джема из красной смородины с фото, как приготовить джем из красной смородины рецепт с фото
Джем з порічки (фото)