Кролик по-канарськи з солоною картоплею: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Кролик по-канарськи з солоною картоплею стане смачним і ситним варіантом для вечері. Кролятина маринується в соусі «сальморехо», який складається з безлічі прянощів, овочів та вина. Після – м’ясо обсмажується на сковороді і тушкуэться в тому ж маринаді. Страва подається з картоплею, звареною в солоній воді і запеченою в духовці. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт кролика по-канарськи з солоною картоплею.

Інгредієнти:

  • кролятина – 1,5 кг
  • картопля – 1 кг
  • цибуля – 4 шт.
  • болгарський перець – 2 шт.
  • оливки – 20 шт.
  • часник – 15 зубчиків
  • перець чилі – 1 шт.
  • червоне сухе вино – 1 л
  • червоний винний оцет – 40 мл
  • олія – 220 мл
  • петрушка – 2 гілочки
  • чебрець – 2 гілочки
  • цукор – 8 г
  • сушений розмарин – 2 г
  • сушений орегано – 2 г
  • паприка – 8 г
  • червоний мелений перець – 3 г
  • сіль – 150 г

Читайте також: Свиняча щока, тушкована у цибулинні: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте маринад «сальморехо»: подрібніть перець чилі та перетріть у ступці разом з часником, петрушкою та сіллю до однорідної маси. Додайте червоний мелений перець, паприку, листя чебрецю, сушений розмарин, орегано, цукор, червоний винний оцет та олію. Перетріть до однорідності.
  2. Змішайте порізані крупними шматками цибулю, болгарський перець,  розчавлений часник, суміш зі ступки та шматки кролика. Залийте червоним сухим вином, перемішайте та притисніть кролика руками, щоб усі шматочки були в рідині. Залиште під рушником на 2 год. у теплому місці, а потім на 22 год. – у холодильнику.
  3. Дістаньте кролятину з маринаду та просушіть, маринад – не виливайте. Обсмажте шматки м‘яса на сковорідках з олією по 7 хв. з обох боків.
  4. Маринад процідіть через сито, овочі відкладіть у каструлю. Поставте маринад на вогонь, варіть 10 хв. після закипання.
  5. У каструлю з овочами перекладіть обсмаженого кролика, залийте маринадом. Додайте оливки та тушкуйте 1 год. під кришкою.
  6. Помиту картоплю відваріть у мундирі в воді з сіллю впродовж 50 хв. Перекладіть на деко з пергаментом, запікайте 10 хв. за температури 200°С. Подавайте кролятину в соусі з картоплею. Картоплю полийте олією.

Читайте також: Запечена скумбрія з журавлиною та рисом

Video: Кролик по-канарськи з солоною картоплею: рецепт покроково

Як приготувати кролика по-канарськи з солоною картоплею? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте больше интересных новостей в Viber и Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити