Кролик по-канарськи з солоною картоплею: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Кролик по-канарськи з солоною картоплею стане смачним і ситним варіантом для вечері. Кролятина маринується в соусі «сальморехо», який складається з безлічі прянощів, овочів та вина. Після – м’ясо обсмажується на сковороді і тушкуэться в тому ж маринаді. Страва подається з картоплею, звареною в солоній воді і запеченою в духовці. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт кролика по-канарськи з солоною картоплею.

Інгредієнти:

  • кролятина – 1,5 кг
  • картопля – 1 кг
  • цибуля – 4 шт.
  • болгарський перець – 2 шт.
  • оливки – 20 шт.
  • часник – 15 зубчиків
  • перець чилі – 1 шт.
  • червоне сухе вино – 1 л
  • червоний винний оцет – 40 мл
  • олія – 220 мл
  • петрушка – 2 гілочки
  • чебрець – 2 гілочки
  • цукор – 8 г
  • сушений розмарин – 2 г
  • сушений орегано – 2 г
  • паприка – 8 г
  • червоний мелений перець – 3 г
  • сіль – 150 г

Читайте також: Свиняча щока, тушкована у цибулинні: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте маринад «сальморехо»: подрібніть перець чилі та перетріть у ступці разом з часником, петрушкою та сіллю до однорідної маси. Додайте червоний мелений перець, паприку, листя чебрецю, сушений розмарин, орегано, цукор, червоний винний оцет та олію. Перетріть до однорідності.
  2. Змішайте порізані крупними шматками цибулю, болгарський перець,  розчавлений часник, суміш зі ступки та шматки кролика. Залийте червоним сухим вином, перемішайте та притисніть кролика руками, щоб усі шматочки були в рідині. Залиште під рушником на 2 год. у теплому місці, а потім на 22 год. – у холодильнику.
  3. Дістаньте кролятину з маринаду та просушіть, маринад – не виливайте. Обсмажте шматки м‘яса на сковорідках з олією по 7 хв. з обох боків.
  4. Маринад процідіть через сито, овочі відкладіть у каструлю. Поставте маринад на вогонь, варіть 10 хв. після закипання.
  5. У каструлю з овочами перекладіть обсмаженого кролика, залийте маринадом. Додайте оливки та тушкуйте 1 год. під кришкою.
  6. Помиту картоплю відваріть у мундирі в воді з сіллю впродовж 50 хв. Перекладіть на деко з пергаментом, запікайте 10 хв. за температури 200°С. Подавайте кролятину в соусі з картоплею. Картоплю полийте олією.

Читайте також: Запечена скумбрія з журавлиною та рисом

Читайте больше интересных новостей в Viber и Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити