Курячі крильця «Баффало» від Тетяни Литвинової


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

596ccade6a585_iStock-475705413

Інгредієнти для курячих крилець «Баффало»

  • 1200 г великих курячих крилець (близько 10 штук)
  • 2 склянки кефіру або нежирного йогурту
  • 2 ч. л. гострого соусу “Чілі”
  • 5 зубчиків часнику, пропущених через прес
  • 1 ч. л. солі
  • 1/2 ч. л меленого чорного перцю

Для соусу «Баффало»:

  • 60 г вершкового масла
  • 2 ст. л. коричневого цукру
  • 2 ст. л. неострого томатного соусу
  • сіль і мелений чорний перець за смаком
  • гострий соус “Табаско”

Як приготувати курячі крильця «Баффало»

  1. Розрізаємо крильця по суглобу на дві частини.
  2. У мисці змішуємо кефір або йогурт, соус “Чилі”, подрібнений часник, сіль, перець. Кладемо крильця в маринад і залишаємо мінімум на 2 години (краще – на 6 годин).
  3. Змастити дно чаші маслом.
  4. Струсіть з крилець маринад і покладіть їх в один ряд на деко – більш “красивою” стороною вгору.
  5. Запікайте при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.
  6. Перевертаємо крильця один раз в середині процесу запікання.
  7. В кінці переставляємо крильця під гриль на 3 хвилини, щоб вони зарум’янилися і були більше схожі на смажені.
  8. Поки запікаються крильця (розрахуйте час до кінця процесу), зробимо соус “Баффало”. Розтопити вершкове масло з цукром.
  9. Після цього додайте часник і 3 ст. л. томатного соусу (якщо берете велику кількість гострого соусу, томатний соус можна не використовувати). Поступово додаємо гострий соус.
  10. Пробуйте, поки суміш не стане потрібної вам гостроти. Додаємо часник, сіль, перець. Кип’ятити соус не потрібно.
  11. Готові крильця кладемо в соус і перемішуємо.
  12. Пам’ятайте: основні компоненти соусу “Баффало” – це розтоплене вершкове масло і гострий соус.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Курячі крильця “Баффало” від Сергія Калініна



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити