Курячі крильця «Баффало» від Тетяни Литвинової

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Інгредієнти для курячих крилець «Баффало»

  • 1200 г великих курячих крилець (близько 10 штук)
  • 2 склянки кефіру або нежирного йогурту
  • 2 ч. л. гострого соусу “Чілі”
  • 5 зубчиків часнику, пропущених через прес
  • 1 ч. л. солі
  • 1/2 ч. л меленого чорного перцю

Для соусу «Баффало»:

  • 60 г вершкового масла
  • 2 ст. л. коричневого цукру
  • 2 ст. л. неострого томатного соусу
  • сіль і мелений чорний перець за смаком
  • гострий соус “Табаско”

Як приготувати курячі крильця «Баффало»

  1. Розрізаємо крильця по суглобу на дві частини.
  2. У мисці змішуємо кефір або йогурт, соус “Чилі”, подрібнений часник, сіль, перець. Кладемо крильця в маринад і залишаємо мінімум на 2 години (краще – на 6 годин).
  3. Змастити дно чаші маслом.
  4. Струсіть з крилець маринад і покладіть їх в один ряд на деко – більш “красивою” стороною вгору.
  5. Запікайте при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.
  6. Перевертаємо крильця один раз в середині процесу запікання.
  7. В кінці переставляємо крильця під гриль на 3 хвилини, щоб вони зарум’янилися і були більше схожі на смажені.
  8. Поки запікаються крильця (розрахуйте час до кінця процесу), зробимо соус “Баффало”. Розтопити вершкове масло з цукром.
  9. Після цього додайте часник і 3 ст. л. томатного соусу (якщо берете велику кількість гострого соусу, томатний соус можна не використовувати). Поступово додаємо гострий соус.
  10. Пробуйте, поки суміш не стане потрібної вам гостроти. Додаємо часник, сіль, перець. Кип’ятити соус не потрібно.
  11. Готові крильця кладемо в соус і перемішуємо.
  12. Пам’ятайте: основні компоненти соусу “Баффало” – це розтоплене вершкове масло і гострий соус.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Курячі крильця “Баффало” від Сергія Калініна

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму