Курячі крильця «Баффало» від Тетяни Литвинової

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Інгредієнти для курячих крилець «Баффало»

  • 1200 г великих курячих крилець (близько 10 штук)
  • 2 склянки кефіру або нежирного йогурту
  • 2 ч. л. гострого соусу “Чілі”
  • 5 зубчиків часнику, пропущених через прес
  • 1 ч. л. солі
  • 1/2 ч. л меленого чорного перцю

Для соусу «Баффало»:

  • 60 г вершкового масла
  • 2 ст. л. коричневого цукру
  • 2 ст. л. неострого томатного соусу
  • сіль і мелений чорний перець за смаком
  • гострий соус “Табаско”

Як приготувати курячі крильця «Баффало»

  1. Розрізаємо крильця по суглобу на дві частини.
  2. У мисці змішуємо кефір або йогурт, соус “Чилі”, подрібнений часник, сіль, перець. Кладемо крильця в маринад і залишаємо мінімум на 2 години (краще – на 6 годин).
  3. Змастити дно чаші маслом.
  4. Струсіть з крилець маринад і покладіть їх в один ряд на деко – більш “красивою” стороною вгору.
  5. Запікайте при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.
  6. Перевертаємо крильця один раз в середині процесу запікання.
  7. В кінці переставляємо крильця під гриль на 3 хвилини, щоб вони зарум’янилися і були більше схожі на смажені.
  8. Поки запікаються крильця (розрахуйте час до кінця процесу), зробимо соус “Баффало”. Розтопити вершкове масло з цукром.
  9. Після цього додайте часник і 3 ст. л. томатного соусу (якщо берете велику кількість гострого соусу, томатний соус можна не використовувати). Поступово додаємо гострий соус.
  10. Пробуйте, поки суміш не стане потрібної вам гостроти. Додаємо часник, сіль, перець. Кип’ятити соус не потрібно.
  11. Готові крильця кладемо в соус і перемішуємо.
  12. Пам’ятайте: основні компоненти соусу “Баффало” – це розтоплене вершкове масло і гострий соус.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Курячі крильця “Баффало” від Сергія Калініна

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви