Курячі крильця «Баффало» від Сергія Калініна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

596caa3ec9aa4_iStock-531266569

Інгредієнти для курячих крилець «Баффало»

  • Курячі крильця – 9 шт.
  • Селера, морква – для подачі
  • Рослинна олія – ​​1 л (для фритюру)

Маринад:

  • 1,5 ст. кефіру
  • 1 ч.л. гірчиці солодкої
  • 2-3 краплі гострого червоного соусу «Табаско»
  • 5 зубчиків часнику
  • 2 ч. л. паприки, сіль, перець

Гарячий соус «Баффало»:

  • 120 г вершкового масла
  • 4 ст. л. цукру
  • 6 ст. л. томатної пасти або томатного соусу
  • 2-3 краплі соусу «Табаско»
  • зубчик часнику
  • сіль і чорний перець за смаком

Вершковий соус:

  • 50 г бринзи
  • ½ ст. сметани (25%)
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 2 гілочки свіжого кропу

Як приготувати курячі крильця «Баффало»

  1. Крильця промийте, просушіть паперовим рушником, відріжте останню фалангу. Частину крильця, що залишилася, розріжте на дві частини.
  2. Покладіть крила в маринад і поставте до холодильника на 4 години.
  3. Після холодильника обсмажте крильця у фритюрі 10-15 хвилин.
  4. Викладіть на паперовий рушник або металеву решітку.
  5. На середньому вогні в каструлі розтопіть вершкове масло з цукром. Потім додайте томатну пасту і соус “Табаско”, часник, сіль і чорний перець. Доведіть до кипіння і відразу зніміть з вогню. Кип’ятити соус не можна, бо він може зіпсуватися. Перекладіть крильця в соус і добре перемішайте.
  6. Подавайте крильця з нарізаними скибочками селерою і морквою.
  7. До овочів подається сметанний соус: ретельно змішайте будь-який вершковий сир або бринзу зі сметаною, лимонним соком і дрібно нарізаним кропом.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Курячі крильця в пивному клярі

Video: Як приготувати курячі крильця Баффало?

Дивіться рецепт курячих крилець Баффало від Сергія Калініна на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею