Курячі шашлички

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Інгредієнти:
куряче філе3 шт.
молоко200 мл
помідори черрі12 шт.
солодкий болгарський перець1 шт.
цибуля2 шт.
вершкове масло50 г
соняшникова олія – 1 ст. л.
розмарин1 ч. л.
фенхель1 ч. л.

Приготування:

Промите і обсушене куряче філе наріжте кубиками зі сторонами розміром 3 см.

Залийте молоком на кілька хвилин, а потім додайте розмарин і фенхель.

З помідорів видаліть плодоніжки, перець почистіть від насіння, наріжте овочі на кубики зі сторонами розміром 3 см.

Цибулю наріжте кільцями. М’ясо вийміть з молока і просушіть.

Настроміть шашлички на шпажки, попередньо вимочені у воді. З обох кінців кожної шпажки настроміть помідори. Змастіть шашлички рафінованою соняшниковою олією. Посоліть, поперчіть і викладіть на змащену маслом решітку. Готуйте протягом 15 хвилин.

Після приготування покладіть на шашлички трохи вершкового масла і залиште на 5 хвилин під фольгою.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму