Інгредієнти:
куряче філе – 3 шт.
молоко – 200 мл
помідори черрі – 12 шт.
солодкий болгарський перець – 1 шт.
цибуля – 2 шт.
вершкове масло – 50 г
соняшникова олія – 1 ст. л.
розмарин – 1 ч. л.
фенхель – 1 ч. л.
Приготування:
Промите і обсушене куряче філе наріжте кубиками зі сторонами розміром 3 см.
Залийте молоком на кілька хвилин, а потім додайте розмарин і фенхель.
З помідорів видаліть плодоніжки, перець почистіть від насіння, наріжте овочі на кубики зі сторонами розміром 3 см.
Цибулю наріжте кільцями. М’ясо вийміть з молока і просушіть.
Настроміть шашлички на шпажки, попередньо вимочені у воді. З обох кінців кожної шпажки настроміть помідори. Змастіть шашлички рафінованою соняшниковою олією. Посоліть, поперчіть і викладіть на змащену маслом решітку. Готуйте протягом 15 хвилин.
Після приготування покладіть на шашлички трохи вершкового масла і залиште на 5 хвилин під фольгою.