РЕЦЕПТ: Курица, фаршированная блинами с куриным фаршем от Вячеслава Узелкова


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Это блюдо еврейской кухни. Жена очень вкусно его готовит и меня научила. Самое сложное – это фаршировать курицу блинами, не повредив шкуру.

Ингредиенты:

Средняя курица

Соль

Перец

Блины среднего размера (нужно сделать заранее)

Способ приготовления:

Отделяем мясо курицы от шкуры. Только делать это нужно аккуратно, чтобы не порвать. Затем отвариваем мясо, перемалываем его на мясорубке. Заматываем получившийся фарш в блины среднего размера и фаршируем ими курицу. Набив до предела, на 10 минут ставим в духовку, чтобы курица подрумянилась. Блюдо режем как торт.

Приятного аппетита!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити