Ліза Глинська розповіла, як вперше готувала морозиво

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

У неділю, 3 серпня, переможниця «МастерШеф» та випускниця відомої французької школи кулінарії Le Cordon Bleu Єлизавета Глинська разом з гостем програми «Все буде смачно!» Костянтином Грубичем готували найулюбленіші ласощі діточок та багатьох дорослих – морозиво. Як все пройшло, сайт STB.UA запитав у самої Лізи.

Ліза привіт! Ти вчила Костянтина Грубича готувати морозиво. Який він учень?

Костянтин дуже старанний учень. Я навіть не можу сказати, що це було учень-учитель. Це було, швидше за все, вчитель-вчитель. За час цих зйомок я сама багато чому навчилася у Кості. Він дуже цікава людина. А коли він показав нам дуже стару кулінарну книгу, яку приніс з тобою, і почав показувати картинки і зачитувати технологічні моменти, мені, взагалі, здалося, що це я прийшла повчитися (Сміється).

Єлизавета Глинська. Фото із соціальних мереж.

Єлизавета Глинська. Фото із соціальних мереж.

А чим для тебе запам’ятався цей ефір програми «Все буде смачно!»?

Нам було дуже легко, бо у нас на одну пару рук було більше. І зйомка, яка розрахована на півдня, пролетіла дуже швидко й безболісно. Хоча, звичайно, було й складно.

Які складнощі виникали?

Ну, ми ж готували три види морозива! Ще пам’ятаю, що в знімальному павільйоні було неймовірно спекотно. На моменті презентації ми всі почали бігати, метушитися на Надіній кухні адже це ж морозиво. І тим більше воно було без стабілізаторів і, звичайно, такий продукт тане в п’ять разів швидше. Загалом, там вже мало не кожен сам собі в піалу накладав.

Єлизавета Глинська. Фото із соціальних мереж.

Єлизавета Глинська. Фото із соціальних мереж.

А ще, це, напевно, у мене була одна з тих зйомок, коли після слів: «Стоп, знято!» Всі продовжують перебувати на майданчику і їсти – це дуже приємно! (Посміхається)

Ліза, ти, напевно, пам’ятаєш, як вперше готувала морозиво. Розкажи, як це було.

Ой, моє перше морозиво було дуже давно, напевно, років 8-10 тому. Це був сумний досвід і як підсумок – шматок льоду. Потім була спроба на «МастерШеф», але там все простіше, адже була морожениця. А вже в Парижі мені повідали всі технологічні тонкощі та нюанси. І вже скільки я його переробила (Сміється). Тепер, повернувшись додому, балую коханих домашнім морозивом, без спеціальної машини (Посміхається).

Єлизавета Глинська. Фото із соціальних мереж.

Єлизавета Глинська. Фото із соціальних мереж.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви