Мафіни з ананасом і вишнею


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Для начинки:

1 банка консервованих ананасів

6 коктейльних вишень (або консервованих)

50 г масла

125 г цукру

Для тіста:

125 г цукру

2 яйця

125 г борошна

4 ст. л. ананасовий сік

1 ч. л. розпушувача

щіпка солі

Приготування:

1. Вершкове масло розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі, змішати з цукром і розподілити по формах.
2. Викласти в кожну формочку по 1 кільцю ананаса, а в серединку покласти вишню.
3. Змішати яйця, ананасовий сік і цукор в мисці. Додати борошно, розпушувач і дрібку солі.
4. Рівномірно розлити тісто по формах.
5. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і запікати протягом 20-25 хвилин.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити